0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Haluatko tehdä työksesi jotain merkityksellistä?

Siinä tapauksessa Sweco saattaa olla oikea paikka sinulle. Swecolla tulevaisuus ei ole kaukana, sillä suunnittelemme sitä jo tänään. Varmistamme, että kaikki mitä elinympäristössämme tarvitsemme, puhtaasta vedestä lämpimiin koteihin ja tehokkaista liikkumisratkaisuista nykyaikaisiin sairaaloihin, kuuluu luonnollisena osana huomiseen.

Uskomme, että aito merkityksellisyys syntyy siitä, kun työskentelemme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja työntekijöillämme on vapaus hyödyntää osaamistaan parhaaksi katsomallaan tavallaan. Työssä onnistuminen edellyttää meiltä kaikilta tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja syvällistä ymmärrystä heidän toiveistaan ja tarpeistaan.

Swecon työntekijöinä olemme helposti lähestyttäviä ja asiakkaisiimme sitoutuneita, arvostettuja asiantuntijoita.

Tutustu, millaisia etuja Sweco tarjoaa urallesi, arkeen sekä hyvinvointiin!

Töihin Swecon hankkeisiin alihankkijana

Mitä jos pääsisit eroon useiden väliportaiden vaatimista erilaisista käytännöistä sekä erillisistä sopimuksista, ja voisit keskittyä sen sijaan itse projektityöhön?

Hae suoraan Swecon hankkeisiin alihankkijaksi.

Töihin Swecon hankkeisiin alihankkijana

Mitä jos pääsisit eroon useiden väliportaiden vaatimista erilaisista käytännöistä sekä erillisistä sopimuksista, ja voisit keskittyä sen sijaan itse projektityöhön?

Hae suoraan Swecon hankkeisiin alihankkijaksi.

Kiinnostaako ura Swecolla energiamurroksen kärjessä?

Energian rooli on yhteiskunnallisesti niin merkittävä, että energiamurros vaikuttaa meihin kaikkiin. Käsissämme on puhtaiden ratkaisujen investointibuumi, jota tukee entisestään venäläisestä energiasta irtautuminen. 

Tuulivoimaa, aurinkovoimaa ja vetyä.  Energiatehokkuutta, teknologiaa ja uusia innovaatioita. Energiamurroksen parissa riittääkin töitä ja urakehitysmahdollisuuksia pitkälle tulevaisuuteen.  

Meillä pääset tekemään suunnitelmia, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan ja rakennettuun ympäristöön kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Olemme monella tapaa kestävän kehityksen ytimessä. Jokaisella swecolaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan uraansa.

Uskomme, että aito merkityksellisyys syntyy siitä, kun työskentelemme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja työntekijöillämme on vapaus hyödyntää osaamistaan parhaaksi katsomallaan tavallaan.

Meillä on myös matala hierarkia ja olemme asettaneet tiimit päätöksenteon keskiöön. Meillä saa keskittyä projekteihin ja suunnittelutyöhön. Pidämme huolta, että erilaiset näkemykset tulevat kuulluiksi ja kaikkia näkökulmia arvostetaan. Panostamme hyvään johtamiseen ja esimiestyöhön. Näistä syntyy mutkaton ilmapiiri!

Projekteissa työskennellään yhdessä ja ketään ei jätetä yksin. Tiimit ja heidän jatkuva oppimisensa ovat suurin voimavaramme. Arvojamme ovat uteliaisuus, sitoutuneisuus ja vastuullisuus.

Parastaikaa Swecolla – Miltä elämä ja swecolaisuus maistuu tällä hetkellä?

Parastaikaa Swecolla -juttusarjassa tutustutaan swecolaisiin erilaisissa elämäntilanteissa ympäri Suomen.

Antti Hult

Projektipäällikkönä Swecolla

Juttusarjassa tutustutaan erilaisissa projektipäällikön tehtävissä työskenteleviin swecolaisiin ympäri Suomen. Tutustu meihin!

HR-yhteystiedot

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.