• Oletko valmis huomista varten?

Haluatko tehdä työksesi jotakin merkityksellistä? Siinä tapauksessa Sweco saattaa olla oikea paikka sinulle. Swecolla tulevaisuus ei ole kaukana, sillä suunnittelemme sitä jo tänään. Varmistamme, että kaikki mitä elinympäristössämme tarvitsemme, puhtaasta vedestä lämpimiin koteihin ja tehokkaista liikkumisratkaisuista nykyaikaisiin sairaaloihin, kuuluu luonnollisena osana huomiseen. Työssä onnistuminen edellyttää meiltä kaikilta tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja syvällistä ymmärrystä heidän toiveistaan ja tarpeistaan. Swecon työntekijöinä olemme helposti lähestyttäviä ja asiakkaisiimme sitoutuneita, arvostettuja asiantuntijoita.

/globalassets/images-480x270/480x270_career_start1.jpg
Tavoitteet korkealla
Asetamme riman korkealle, mutta samalla varmistamme, että työntekijöillämme on kaikki edellytykset tavoitteiden saavuttamiseksi. Työntekijänä kannustamme sinua kantamaan vastuun työstäsi ja tarttumaan erilaisiin haasteisiin itsenäisesti tai osana tiimiäsi esimiehesi tukemana.
/globalassets/images-480x270/480x270_career_start2.jpg
Jatkuvaa kehitystä
Koska työskentelemme tulevaisuuden haasteiden parissa, myös meidän itsemme tulee olla edelläkävijöitä. Siksi työntekijöidemme jatkuva kehittyminen on meille erityisen tärkeää.
/globalassets/images-480x270/480x270_career_start3.jpg
Askeleen edellä
Swecolla työskentelemme monipuolisten tehtävien parissa kehittäen jatkuvasti osaamistamme. Tämä tekee Swecosta palkitsevan paikan työskennellä, olet sitten vastavalmistunut tai kokenut asiantuntija.

Helposti lähestyttävä ja sitoutunut kumppani, jolla on arvostettua osaamista

Tulevaisuus saattaa toisille vaikuttaa etäiseltä, mutta Swecolle se on jo tätä päivää. Tälläkin hetkellä asiantuntijamme työskentelevät viiden vuoden kuluttua käyttöön otettavan sairaalan tai kymmenen vuoden kuluttua matkustajille avautuvan maanalaisen metrolinjan parissa. Suunnittelemme juuri nyt aluetta, joka tulee olemaan uusi, eläväinen ja dynaaminen kaupunginosa 15 vuoden kuluttua. Swecon tehtävänä on olla askeleen edellä, sillä useimmille ihmisille työmme tuloksista tulee todellisuutta vasta tulevaisuudessa.                                           

Lue Lisää
/globalassets/images-570x380/570x380_aboutus_v2.jpg
/globalassets/images-480x270/480x270_career_start2.jpg

Tapaa työntekijöitämme

Swecon työntekijöinä olemme helposti lähestyttäviä ja asiakkaisiimme sitoutuneita, arvostettuja asiantuntijoita. Uskomme uteliaisuuden sekä tekniikan ja suunnittelun positiiviseen voimaan. Yhdessä nämä luovat tien kohti kestävämpää yhteiskuntaa.

Lue lisää, miten työntekijämme viihtyvät Swecolla tai katso työntekijämme videoterveiset (kuvassa vasemmalla).

LUE LISÄÄ

AUTAMME SINUA REKRYTOINTIIN LIITTYVISSÄ ASIOISSA

  • HR yhteydenotot
    Yäurgä ivrfgv