Opiskelijoille

Tarjoamme pääosin tekniikan alan loppuvaiheen opiskelijoille mahdollisuuksia niin kesäharjoitteluun kuin myös opintojen ohella tapahtuvaan osa-aikatyöhön ja sen myötä myös mahdollisuuksia lopputyön tekemiseen. Erityisesti työuran alkuvaiheessa esimiehen ja kollegojen tuki on tärkeää. Panostamme esimiestyöhön ja sen kehittämiseen kokonaisvaltaisesti, mikä heijastuu myös sinun työhösi. Osana swecolaista esimiestyötä myös tulevaisuuden potentiaalin tunnistaminen on meille tärkeää, olipa kyse sitten asiantuntija-, projektipäällikkö- tai esimiestehtävistä. Siksi pyrimme tarjoamaan myös opiskelijoille erilaisia mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja haasteita.

Kesätöihin Swecolle

Kesätyöhakumme on auennut ja haku jatkuu 11.2.2018 asti.  Haemme rakennesuunnittelijaharjoittelijoita toimipisteisiimme ympäri Suomen. Pääkaupunkiseudulle etsitään myös betoniasiantuntijaharjoittelija, korjausrakentamisen valvojaharjoittelijoita ja tutkija/laadunvarmistaja -harjoittelijoita. Kaikki avoimet paikat löytyvät täältä.

Sweco on mukana jälleen Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Olemme vastuullinen työnantaja, ja tarjoamme kesätyöntekijöille arvokkaita ja parhaita mahdollisia kokemuksia. Voit tutustua Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjaan lisää kampanjasivustolta.

LUE LISÄÄ KESÄTYÖSTÄ SWECOLLA
/siteassets/ura_fi/opiskelijoille/sweco_tytto_480_270.jpg
Opiskelijat ja vastavalmistuneet ovat meille tärkeitä, koska he ovat tulevaisuuden työntekijöitämme. Tämän vuoksi olemme mukana useissa opiskelija- ja rekrytointitapahtumissa ympäri vuoden.

Useimmin kysytyt kysymykset rekrytoinnista

  • Mitä Sweco tarjoaa työntekijöilleen?
  • Miten haen harjoittelupaikkaa?
  • Missä voin tavata swecolaisia?
  • Kuinka paljon opiskelijoita rekrytoitte vuosittain?
  • Onko Swecolla erillistä trainee-ohjelmaa?
  • Millaisia mahdollisuuksia minulla on ulkomailla työskentelyyn Swecolla?