Opiskelijoille

Tarjoamme pääosin tekniikan alan loppuvaiheen opiskelijoille mahdollisuuksia niin kesäharjoitteluun kuin myös opintojen ohella tapahtuvaan osa-aikatyöhön ja sen myötä myös mahdollisuuksia lopputyön tekemiseen. Erityisesti työuran alkuvaiheessa esimiehen ja kollegojen tuki on tärkeää. Panostamme esimiestyöhön ja sen kehittämiseen kokonaisvaltaisesti, mikä heijastuu myös sinun työhösi. Osana swecolaista esimiestyötä myös tulevaisuuden potentiaalin tunnistaminen on meille tärkeää, olipa kyse sitten asiantuntija-, projektipäällikkö- tai esimiestehtävistä. Siksi pyrimme tarjoamaan myös opiskelijoille erilaisia mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja haasteita.

Helposti lähestyttävä ja sitoutunut kumppani apunasi

Tavoitteena on, että tullessasi meille töihin opiskelijana osallistut projektityöskentelyyn kokeneiden kollegojen kanssa heti alusta lähtien.

Swecon työntekijöinä olemme helposti lähestyttäviä ja asiakkaisiimme sitoutuneita, arvostettuja asiantuntijoita. Haluamme tehdä työmme erinomaisesti ja tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme, joita kohtaamme päivittäin organisaation kaikilla tasoilla.

/siteassets/ura_fi/opiskelijoille/ura_opisleijat_480_270.gif
Opiskelijat ja vastavalmistuneet ovat meille tärkeitä, koska he ovat tulevaisuuden työntekijöitämme. Tämän vuoksi olemme mukana useissa opiskelija- ja rekrytointitapahtumissa ympäri vuoden.

Useimmin kysytyt kysymykset rekrytoinnista

  • Mitä Sweco tarjoaa työntekijöilleen?
  • Miten haen harjoittelupaikkaa?
  • Missä voin tavata swecolaisia?
  • Kuinka paljon opiskelijoita rekrytoitte vuosittain?
  • Onko Swecolla erillistä trainee-ohjelmaa?
  • Millaisia mahdollisuuksia minulla on ulkomailla työskentelyyn Swecolla?