Uutiset

/siteassets/uutiset-2018/putkiremonttibarometri_770_380.jpg

Kiire välittyy Putkiremonttibarometrin tuloksista

15 maaliskuuta 2018
Sweco oli mukana toteuttamassa Isännöintiliiton Putkiremonttibarometria, joka julkaistiin 15.3.2018. Barometri vahvistaa käsityksen, että taloyhtiöt ovat usein myöhässä putkiremonttiensa kanssa. Pitkän tähtäimen suunnitelmaan kannattaa panostaa taloyhtiöissä. Lue Swecon viisi vinkkiä, joilla putkiremontti onnistuu.
/siteassets/uutiset-2018/ui_raportti2_770_380.jpg

Urban Insight -raportti: Nopeammat kulkuvälineet eivät ole lyhentäneet liikenteeseen ja liikkumiseen käytettyä aikaa kaupungeissa

15 maaliskuuta 2018
Liikkumisen nopeus on viimeisen sadan vuoden aikana noussut huomattavasti, mutta päivittäiseen matkustamiseen keskimäärin käytetty aika on pysynyt vakiona.
/siteassets/uutiset-2018/partanen_770_380.jpg

Projektipäällikkönä Swecolla: ”Työlläni on vaikutusta ihmisten arjen turvallisuuteen.”

12 maaliskuuta 2018
Mari Partanen on tie-, katu- ja aluesuunnittelun projektipäällikkö, jonka työssä niin kiertotalous kuin ilmastonmuutos on otettava huomioon enenevässä määrin.
/siteassets/uutiset-2018/green_park_770_380.jpg

Green Park -yrityspuiston energiankäyttöä suunnitellaan kiertotalousperiaatteella

09 maaliskuuta 2018
Green Park on tulevaisuuden yrityspuisto Joensuussa. Yrityspuiston laajennukselle on hyväksytty asemakaava ja ensimmäiset luonnokset yrityksille toimistotiloja ja palveluita tarjoavan Info-Centerin tiloista ovat valmistuneet. Sweco on osallistunut alueen kokonaissuunnitteluun jo hankkeen suunnitteluvaiheessa. Nyt Sweco selvittää alueella olevan ja lähitulevaisuuden energian tuotantokapasiteettia, tarvetta ja infrastruktuuria. Tavoitteena on energiaomavarainen, vähähiilinen ja vaiheittaiseen rakentamiseen soveltuva energiaverkko.
/siteassets/uutiset-2018/laitaila_770_380.jpg

Laitilan kaupunki sai Swecolta kokonaisvaltaista konsultointiapua uudessa vesijohtohankkeessa

06 maaliskuuta 2018
Laitilan kaupungin vedenhankintayhteistyö naapurikuntien kanssa alkoi nelisen vuotta sitten. Sweco on osallistunut hankkeen kaikkiin vaiheisiin aina esisuunnittelusta valvontaan. Noin 24 kilometriä pitkä vesijohto Eurasta Laitilaan varmistaa, että laadukasta käyttövettä riittää niin alueen asukkaille kuin teollisuudellekin, kuten tunnetulle virvoitusjuomatehtaalle.
/siteassets/uutiset-2018/meluhaitta_bb_mallikuva_770_380.jpg

Swecon ympäristökonsultit ovat vaativien projektien melu- ja ilmanlaatuselvitysten asiantuntijoita

19 helmikuuta 2018
Melu- ja ilmanlaatumallinnukset havainnollistavat rakennetun ympäristön hankkeiden ympäristövaikutuksia. Swecon ympäristöasiantuntijat muodostavat monialaisen tiimin, joka tuottaa tärkeää tietoa hankkeiden suunnittelun tueksi.
/siteassets/uutiset-2018/swecoinn_770_380.jpg

Sweco panostaa nuorten osaajien innovaatioihin –Hackathon-tapahtuman yhtenä huippumentorina toimii Bruce Oreck

12 helmikuuta 2018
Sweco järjestää toukokuussa ainutlaatuisen #SwecoInn hackathon -tapahtuman, jonka tavoitteena on löytää uudet huiput rakennetekniikan nuorten osaajien ja alan opiskelijoiden joukosta. Parhaan innovaation esittelijälle on tarjolla mahdollisuus työpaikkaan ja innovaation toteuttamiseen Swecolla.
/siteassets/uutiset-2018/sweco_tallinnan-tunneli_770_380.jpg

Sweco selvittänyt Helsingin ja Tallinnan välisen tunnelin toteuttamismahdollisuuksia

07 helmikuuta 2018
Sweco on ollut mukana tekemässä Helsinki–Tallinna-tunnelin esiselvitystä teknisten ratkaisuvaihtoehtojen osalta. Esiselvitysten tuloksia esitellään 7. helmikuuta FinEst Link -seminaarissa Tallinnassa.
/siteassets/uutiset-2018/ui_770_380.jpg

Ensimmäinen Urban Insight -raportti on julkaistu

06 helmikuuta 2018
Miten erilaiset kaupunkirakenteet vastaavat ihmisten tarpeisiin ja toiveisiin, ja miten tämä vaikuttaa tapaamme suunnitella ja toteuttaa kestäviä ja houkuttelevia urbaaneja alueita nyt ja tulevaisuudessa? Tähän kysymykseen vastaa Swecon Urban Insight, joka keskittyy kaupunkikehityksen eri osa-alueisiin kansalaisten näkökulmasta. Sen perustan luovat Swecon asiantuntijoiden laatimat asiantuntijaraportit vuosittain vaihtuvasta teemasta. Vuoden 2018 teemana on Urban Move, joka käsittelee liikkuvuutta ja liikenteen kestävää kehitystä Euroopassa.
/siteassets/uutiset-2018/jari_talka_770_380.jpg

Projektijohtajana Swecolla: ”Suuret teollisuushankkeet tarjoavat ammatillisia haasteita, joista innostun.”

02 helmikuuta 2018
Jari Talka johti Swecolla Kemiran natriumkloraattitehtaan laajennushanketta. Uusi tuotantolinja valmistui Joutsenoon 8 viikkoa etuajassa.