• Vaikuttava kaupunki -podcast

  NELJÄS JAKSO JULKAISTU!
 • ARKIPÄIVÄN IHMEITÄ

  Satavuon koulun suunnittelu oli oppikirjaesimerkki sitoutumisesta ja kumppanuudesta. Yhdessä Laukaan kunnan kanssa loimme paikan, joka inspiroi huomisen oppijoita. Tekemällä jokaisesta hankkeestamme ainutlaatuisen, luomme asiakkaidemme kanssa arkipäivän ihmeitä.

  Lue lisää
 • Urban Insight

  Expert Knowledge, Innovative Thinking Putting the best information in front of the best people

  LUE LISÄÄ URBAN INSIGHTISTA
 • Haluatko tehdä työksesi jotain merkityksellistä ja kehittyä alan huippujen joukossa?

  Lue lisää

Urban Insight - Näkemyksiä kaupunkikehitykseen

Miten erilaiset kaupunkirakenteet vastaavat ihmisten tarpeisiin ja toiveisiin, ja miten tämä vaikuttaa tapaamme suunnitella ja toteuttaa kestäviä ja houkuttelevia urbaaneja alueita?

Tähän vastaa Swecon Urban Insight. Vuoden 2021 teema on Urban Health & wellbeing. 

Haluamme luoda kaupungeista tasa-arvoisia ja toimintavarmoja hyvinvoivan arjen keskuksia. Tänä vuonna Swecon Urban Insight -raportit pureutuvat kaupunkien terveyteen ja hyvinvointiin. COVID-19 on osoittanut, että yhteiskunta kohtaa jatkuvasti monia terveyshaasteita. 

Tulevat Urban Insight -raportit nostavat esiin kolme kestävän kehityksen osa-aluetta, joihin muun muassa suunnittelulla voidaan vaikuttaa: terveellinen liikkuminen, terveelliset rakennukset ja kaupungit sekä hyvinvointia tukevat vesivarat. Swecon asiantuntijat eri puolilta Eurooppaa tutkivat, miten kaupunki voi tukea terveyttä ja hyvinvointia ja miten terveys- ja ilmastokriisiä voidaan torjua tai lieventää tekniikan ja suunnittelun avulla. 

Lue lisää
/siteassets/start-page_fi/urban-insight-2021-launch_570x380.jpg

Sweco varautunut koronaviruksen leviämiseen

Suomessa ja maailmalla eletään poikkeuksellisia aikoja. Suhtaudumme Swecolla tilanteeseen vakavasti ja teemme kaikkemme, jotta työyhteisömme voi hyvin ja yhteistyö asiakkaidemme kanssa jatkuu häiriöttä. Swecolla on tehty erityisjärjestelyitä koronavirustilanteen vuoksi, jotta voimme varmistaa, että työntekijämme, asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja muut sidosryhmämme voivat työskennellä turvallisin mielin ja että projektimme jatkuvat haastavasta tilanteesta huolimatta sujuvasti. Lue tarkemmin täältä.

Olemme kaikki uudessa tilanteessa ja haluamme osaltamme edistää yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä sekä lisätä luottamusta hakemalla uusia tilanteeseen sopivia toiminta- ja työskentelytapoja.

Olethan yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi Swecolla, jos sinulla on kysymyksiä. Poikkeuksellisessakin tilanteessa olemme helposti lähestyttävä ja sitoutunut kumppani, jonka osaamiseen voi luottaa!

Markku Varis, Maajohtaja, Sweco Finland

/siteassets/uutiset-2020/markku-varis_570_380.jpg

Meillä on suunnitelma

Hallitusohjelmaan on kirjattu maailman kunnianhimoisin ilmastotavoite: Suomi on hiilineutraali yhteiskunta vuoteen 2035 mennessä. Tavoite on kaikilla mittareilla katsottuna poikkeuksellinen.

Sweco on merkittävä rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Tämä tarkoittaa sitä, että myös tekemillämme valinnoilla on poikkeuksellisen suuri vaikutus. Uskomme, että perusta hiilineutraalille Suomelle rakennetaan suunnittelupöydillä.

Swecolla arkkitehdit, insinöörit ja ympäristöasiantuntijat työskentelevät yhdessä suunnitellen tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Monipuolinen osaamisemme on merkityksellisempää kuin koskaan aiemmin, sillä sen avulla autamme asiakkaitamme ja yhteiskuntaa valmistautumaan ilmastonmuutokseen, kaupungistumiseen ja digitalisaatioon. Jotta voimme auttaa asiakkaitamme heidän omissa ilmastotavoitteissaan, tulee meillä olla selkeä käsitys siitä, miten huolehdimme omasta osuudestamme. Meillä on suunnitelma.

Lue lisää
/siteassets/meilla-on-suunnitelma/woman-looking-at-traffic_570_380.jpg