0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Transforming
Society Together.

Making a difference in everything we do.

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden johtava asiantuntija.

17.500

asiantuntijaa

TRANSFORMING SOCIETY TOGETHER

Sweco on Euroopan johtava rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa.

Yhdessä asiakkaidemme ja 17 500 asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä.

Sweco – Transforming Society Together

URBAN INSIGHT – NÄKEMYKSIÄ KAUPUNKIKEHITYKSEEN

Miten erilaiset kaupunkirakenteet vastaavat ihmisten tarpeisiin ja toiveisiin, ja miten tämä vaikuttaa tapaamme suunnitella ja toteuttaa kestäviä ja houkuttelevia urbaaneja alueita? Tähän vastaa Swecon Urban Insight. Vuoden 2021 teema on Urban Health & wellbeing.

Koronaviruspandemia on vaikuttanut merkittävästi eritoten kaupungeissa asuvien terveydentilaan ja siihen, miten elämme ja työskentelemme. Mennyt vuosi on kiihdyttänyt ymmärrystämme siitä, miten tärkeää on suunnitella asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia edistäviä kaupunkeja ja kiinteistöjä.

Swecon asiantuntijoiden laatimassa Urban Insight -raportissa Healthy buildings, cities and you esitellään visio vihreästä kaupungista, terveellisistä rakennuksista ja miten nämä tukevat asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä. 

Kaupungit ja kiinteistöt voidaan suunnitella tukemaan asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia

VAIKUTTAVA KAUPUNKI -PODCAST

Kaupunki vaikuttaa hyvinvointiimme enemmän kuin uskommekaan. Swecon Vaikuttava kaupunki -podcastissa toimittaja Riku Rantala keskustelee vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa hyvän elämän ympäristöistä.

Podcastin kahdeksassa jaksossa toimittaja Riku Rantala ja asiantuntijavieraat eri aloilta keskustelevat esimerkiksi siitä, millainen on pandemian kestävä kaupunki, kuuluuko lasten ääni suunnittelussa, pääsevätkö kaikki kulkemaan kaupungissa esteettömästi ja kestävätkö kaupunkimme tulevaisuudessa kuumuutta ja rankkasateita.

Vaikuttava kaupunki -podcast

Ajankohtaista

Riikinvoima
Uutiset05/07/2021

Varkauteen suunnitellaan kansallisesti ainutlaatuista kaukolämpövarastoa

Kaukolämpöyhtiö Varkauden Aluelämpö on valmistelemassa kansallisesti ainutlaatuista lämpövarastoinvestointia. Tarkoituksena on varastoida kaukolämpöä lämpöpumpputeknologian avulla kallioon. Ajankohtaisen hankkeen haastava esisuunnittelu on Swecon vastuulla. Lue lisää

Ahveniston sairaala Assi
Uutiset02/07/2021

Biodiversiteetin ylläpito on tärkeä osa Assi-sairaalahanketta

Hämeenlinnan Ahvenistolle nousevan uuden keskussairaalan suunnittelussa on otettu tarkasti huomioon ympäröivän luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen, esimerkiksi suojelemalla harvinaisia ketokasveja. Ympäristökysymysten huomioiminen liittyy osaltaan tavoitteeseen rakentaa maailman inhimillisin sairaala. Lue lisää

Vantaan Energian jätteenkäsittelylaitos
Lehdistötiedotteet30/06/2021

Vantaan Energia, Sweco ja Fira toteuttavat jätteenkäsittelylaitoksen allianssimallilla

Vantaan Energia, Sweco ja Fira ovat allekirjoittaneet projektiallianssisopimuksen kierrätykseen kelpaamattomia jätteitä käsittelevän jätteenkäsittelylaitoksen toteuttamisesta. Sopimus koskee allianssin kehitysvaihetta. Tavoitteena on siirtyä toteutusvaiheeseen vuoden 2022 alussa. Lue lisää

Sweco on valittu Espoon kaupunkiradan turvalaitejärjestelmien suunnittelijaksi
Uutiset30/06/2021

Sweco on valittu Espoon kaupunkiradan turvalaitejärjestelmien suunnittelijaksi

Sweco on valittu Espoon kaupunkiradan turvalaitejärjestelmien suunnittelijaksi. Lue lisää

Swecon projektipäällikkö Emmi Laukkanen
Uutiset28/06/2021

Projektipäällikkönä Swecolla: ”Ilmanlaatuselvitykset auttavat luomaan terveellisiä kaupunkiympäristöjä”

Swecon projektipäällikkö Emmi Laukkanen on ilmanlaadun ja hiilijalanjäljen mallintamisen asiantuntija. Ilmanlaatuselvitykset edistävät kestävää kaupunkisuunnittelua, jonka päätavoite on ihmisten terveys ja hyvinvointi.  Lue lisää

Kaupungit ja kiinteistöt voidaan suunnitella tukemaan asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia
Uutiset23/06/2021

Urban Insight: Kaupungit ja kiinteistöt voidaan suunnitella tukemaan asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia

Swecon asiantuntijoiden laatimassa Urban Insight -raportissa esitellään visio vihreästä kaupungista, terveellisistä rakennuksista ja miten nämä tukevat kaupunkilaisten hyvinvointia ja terveyttä.  Lue lisää

Kestävä kehitys

Olemme aina valjastaneet laaja-alaisen osaamisemme tämän päivän ja tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi ja suunnitellaksemme kestävämpää yhteiskuntaa, eikä tavoitteemme ole koskaan ollut ajankohtaisempi, rohkeampi ja inspiroivampi kuin tällä hetkellä.

Tree lined avenue

Urban Insight

Miten erilaiset kaupunkirakenteet vastaavat ihmisten tarpeisiin ja toiveisiin, ja miten tämä vaikuttaa tapaamme suunnitella ja toteuttaa kestäviä ja houkuttelevia urbaaneja alueita? Tähän vastaa Swecon Urban Insight.

Urban Insight

Töissä Swecolla

Haluatko tehdä työksesi jotakin merkityksellistä? Siinä tapauksessa Sweco saattaa olla oikea paikka sinulle. Swecolla tulevaisuus ei ole kaukana, sillä suunnittelemme sitä jo tänään.

Ura yleiskuva

Ole meihin yhteydessä!

Täyttämällä viereisen lomakkeen, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. Tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen tarjoukset(at)sweco.fi. Yleiset viestit voi lähettää osoitteeseen info(at)sweco.fi.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.