0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Viimeinen hakupäivä

20240812

Liiketoiminta-alue

Infra ja liikenne

Paikkakunta

Oulu

Vesihuollon verkostosuunnittelija / Hulevesiasiantuntija

 Me swecolaiset uskomme, että vihreä siirtymä tarjoaa osaajillemme täysin uudenlaisia mahdollisuuksia hyödyntää karttunutta osaamista, taitoja ja kokemuksia. Me haluamme toimia vihreän siirtymän muutosvoimana.  

Katso, kuinka sinä rakennat kanssamme muutosta tässä roolissa!  

Vesihuollon verkostosuunnittelijana / Hulevesiasiantuntijana vastuullasi on vesijohto- ja viemäriverkostojen, siirtolinjojen, putkisiirtojen ja verkostosaneerausten yleis- ja rakentamissuunnittelua. Tehtäviisi voi kuulua myös monipuoliset hulevesiin liittyvät suunnittelu- ja konsultointitehtävät, kuten kaavoitukseen ja erilaisiin hankkeisiin liittyvät hulevesiselvitykset, hulevesien hallinnan, johtamisen ja kuivatuksen suunnittelu, hulevesimallinnukset, tulvasuojelu ja hulevesien laadun parantaminen.   

Lisäksi pääset halutessasi osallistumaan esimerkiksi verkostomallinnukseen ja verkosto-omaisuuden hallintaan.  

Suunnittelukohteet koostuvat monipuolisista ja haastavista kaupunkien ja kuntien sekä teollisuuden vedenhankinnan ja -käsittelyn, veden johtamisen ja viemäröinnin, jäteveden puhdistamisen projekteista.   

Tarkempi työnkuvasi räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Kanssamme pääset oppimaan jatkuvasti lisää, ja etenemään uudelle tasolle mielenkiintoisten ja monialaisten projektiemme parissa. Tuemme kehitystäsi urapolullasi omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan – tarjoamme myös mahdollisuuden laajentaa osaamistasi asiantuntijana tai edetä vaativampiin tehtäviin.   

Näin edistät vihreää siirtymää konkreettisesti  

Suunnittelemalla ja toteuttamalla kestäviä vesihuolto- ja hulevesijärjestelmiä, voimme mm. vähentää veden ja energian kulutusta, parantaa veden kierrätystä ja vähentää haitallisten aineiden päästöjä ympäristöön. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa näkemyksilläsi ja osallistua kehitykseen, joka ohjaa alaa kohti entistä luonnonmukaisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta.   

Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi lähtötietojen keräämistä, suunnittelukokouksia, maastokäyntejä, suunnitteluratkaisujen muodostamista, suunnitelmakuvien laatimista (useimmiten tietomallipohjaisesti), asiakirjojen laadintaa ja toimittamista.   

Muutosta saamme aikaan yhdessä  

Toimit tiiviissä yhteistyössä projektipäällikön ja asiantuntijoidemme sekä asiakkaidemme kanssa nykyaikaisin työmenetelmin ja -välinein.   

Swecolla pääset osallistumaan ja jättämään kädenjälkesi vaihteleviin ja mielenkiintoisiin infran projekteihin Euroopan johtavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä.  

Työskentelemme ympäri Suomen 28 paikkakunnalla, joista oma toimipisteesi sijaitsee Oulussa.  

Mitä lupaamme sinulle  

Me ymmärrämme hyvin, että kaltaisellesi osaajalle on varmasti kysyntää. Niinpä me haluamme auttaa sinut vakuuttumaan, että tähän työmahdollisuuteen kannattaa tarttua.  

  • Jos sinusta tuntuu, että haluat vaikuttaa isommin, tämä on tilaisuutesi. Meillä olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa – vaikutat yhteiskunnallisesti merkittävissä ja paikallisesti tärkeissä hankkeissa. Meitä vihreän siirtymän parissa työskenteleviä yhdistää halumme tehdä hyvää.  
  • Mutkattomuutta ja innostuneisuutta – sitä on tarjolla. Tässä meidän porukassamme työilmapiirin pinnalla päällimmäisenä väreilee välittömyys ja kunnioitus toisiamme kohtaan. Me tuemme, arvostamme ja kannustamme toisiamme – siihen voit luottaa. Tarkemmin voit tutustua kulttuuriimme täällä.   
  • Ura- ja oppimismahdollisuuksista et takuulla jää paitsi.  
  • Kun arjessa sattuu ja tapahtuu, me joustamme. Työ ja elämä vaatii välillä sovittelua – sen me ymmärrämme. Hyvät työelämäkokemukset ovat meille a ja o ja tämän huomaat nopeasti, jos työkaveriksemme tulet. Työtä teemme siellä, missä se on mielekkäintä – mielellämme myös toisiamme toimistolla kohdaten.  
  • Monipuolinen ja kattava henkilöstöetumme eivät ole tuulesta temmattuja vaan niiden sisältöön vaikutat itse. Ei vain hupia ja sirkushuvia, vaan aitoja, sinun elämääsi tukevia hyötyjä ja etuja.  

Katse vielä hetkeksi sinuun  

Sinulla on vesi-, ympäristö tai infra-alan korkeakoulututkinto (DI tai ins. AMK), alan työkokemus on eduksesi. Sinulla on kiinnostusta ja intoa kestävän ja toimintavarman vesihuollon suunnitteluun. Olet halukas kehittymään, suhtaudut myönteisesti uuden oppimiseen ja olet kiinnostunut ottamaan asioista selvää. Omaat hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot, hahmotat kokonaisuuksia ja haet ratkaisuja eteen tuleviin tilanteisiin positiivisella asenteella. Suomen kielen taitosi mahdollistaa työskentelyn kotimaisissa projekteissa.  

Vihreää siirtymää rakennetaan nyt – tule työkaveriksemme!  

Me haluamme tarjota sinulle erinomaisia työelämäkokemuksia ja vaikuttavan uran vihreän siirtymän parissa. Jos sinulla on tähän liittyen mielessä kysymyksiä, tiimipäällikkö Mikko Kaikkonen juttelee mielellään kanssasi. Mikko on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse numerosta 040 516 5682 tai sähköpostitse mikko.kaikkonen@sweco.fi. Mikäli olet jo valmis hakemaan työkaveriksemme, voit niin tehdä oheisen linkin kautta maanantaihin 12.8. mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti.  

Jos vielä muuten haluat ennen hakemista tutustua työhömme vihreän siirtymän muutosvoimana, sekin onnistuu. Klikkaa tänne ja sukella arkeemme!    

Paikkakunnat: Oulu 

Swecon Infra ja liikenne -toimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Olemme myös johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Työmme tuloksena syntyy ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestäviä elinympäristöjä.Sweco suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 22 000 arkkitehtimme, insinöörimme ja muun asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto vuonna 2023 oli noin 2,5 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).

Subscribe to our newsletter