0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Viimeinen hakupäivä

2024-08-05

Liiketoiminta-alue

Infra ja liikenne

Paikkakunta

Pääkaupunkiseutu

Vesihuollon verkostosuunnittelun tiimipäällikkö

Haemme Helsingin toimipaikallemme  

VESIHUOLLON VERKOSTOSUUNNITTELUN TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ 

Swecon Helsingin vesihuoltoverkostot -tiimin päällikkönä johdat vesihuollon verkostosuunnittelun ammattilaisista koostuvaa kokenutta tiimiä. Olet mukana myynnissä ja tarjoustoiminnassa, vastaat alueesi asiakassuhteista sekä olet mukana mielenkiintoisissa ja monipuolisissa projekteissa projektipäällikkönä tai asiantuntijana. Tarkempi työnkuvasi räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Kanssamme pääset oppimaan jatkuvasti lisää, ja etenemään uudelle tasolle mielenkiintoisten ja monialaisten projektiemme parissa. 

Tuot omalla osaamisella lisäarvoa asiakkaillemme sekä yrityksen palveluiden ja osaamisen kehitykseen. Taustasi voi olla vesihuollon verkostosuunnittelusta, rakennuttamisesta tai valvonnasta joko suunnittelu- ja konsulttitoimistoissa, vesihuoltolaitoksissa tai urakoitsijalla. 

Toimimme monipuolisissa vesihuollon suunnittelutehtävissä niin kunnallisella puolella kuin teollisuudessa. Pääkaupunkiseudulla HSY on merkittävä asiakkaamme niin suorissa toimeksiannoissa kuin esim. katu- tai raitiotiehankkeiden yhteydessä.  

Mitä lupaamme sinulle    

  • Pääset osallistumaan ja jättämään kädenjälkesi vaihteleviin ja mielenkiintoisiin projekteihin Euroopan johtavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä.    
  • Meillä on sinua vastassa avoin, osallistava ja positiivinen ilmapiiri. Haasteita ei tarvitse ratkoa yksin; saat työssäsi tiiviisti yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen.     
  • Panostamme osaamisesi kehittymiseen. Käytössäsi on ison organisaatiomme asiantunteva tukiverkosto koko Suomen laajuisesti sekä tarjoamme erilaisia urakehitysmahdollisuuksia. Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia sinulle tarjoaa oman Sweco Akatemiamme koulutustarjonta.    
  • Joustava, sinun arkeesi sopiva tapa tehdä töitä. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen kestävällä tavalla on meille tärkeää. Työtä teemme siellä, missä se on mielekkäintä – mielellämme myös toisiamme toimistolla kohdaten.      
  • Monipuolinen ja kattava henkilöstöetukokonaisuus, jonka sisältöön pystyt itse vaikuttamaan.     
  • Transforming society together. Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Olet tärkeässä roolissa edesauttamassa ja mahdollistamassa liiketoimintaa, jossa konkreettisesti rakennetaan kestävämpää ja toimivampaa yhteiskuntaa päivittäisessä työssä, tuhansilla suunnittelupöydillä, työmailla ja studioilla ympäri Suomen.     

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/    

Avaimia tehtävässä menestymiseen 

Sinulla on soveltuva alan koulutus (DI tai ins. AMK) ja olet kartuttanut kokemuksesi vesihuoltoalalla esim. konsultin, vesihuoltolaitoksen, kaupungin/kunnan tai urakoitsijan palveluksessa. Henkilönä olet luotettava, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä ihmisjohtaja. Olet joukkuepelaaja ja motivoitunut kehittämään itseäsi sekä tiimiäsi. 

Lisätiedot ja hakeminen 

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jussi Mäenpää, puh. 050 404 3027, jussi.maenpaa(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 5.8. mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti.  

Paikkakunnat: Helsinki

Swecon Infra ja liikenne -toimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Olemme myös johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Työmme tuloksena syntyy ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestäviä elinympäristöjä.Sweco suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 22 000 arkkitehtimme, insinöörimme ja muun asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto vuonna 2023 oli noin 2,5 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).

Subscribe to our newsletter