• ARKIPÄIVÄN IHMEITÄ

    Olemme sitoutuneet tulvavesien taltuttamiseen. Yhteistyössä Groningenin kaupungin kanssa lähestyimme vesihuoltoasioita edelläkävijän tavoin. Tekemällä jokaisesta hankkeestamme ainutlaatuisen, luomme asiakkaidemme kanssa arkipäivän ihmeitä.

    Lue lisää

Miltä ihmeellinen näyttää? Mahtavalta? Korkeatasoiselta? Alan huipulta?

Ehdottomasti.

Mutta ihmeellinen ei aina ole sitä mitä odottaisi. Ihmeellisiä asioita tapahtuu kaikkialla ympärillämme. Ne muuttavat tavallisten ihmisten elämää, poistamalla esteitä, lievittämällä stressiä ja tekemällä elämästä puhtaampaa, turvallisempaa, helpompaa, miellyttävämpää.

Sweco suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa, jossa niin suuret kokonaisuudet kuin pienet yksityiskohdatkin ovat ihmeellisiä. Ihmeelliset asiat ovat erottamaton osa työtämme.

Me etsimme jokaiselle hankkeelle oikeanlaisen tiimin, joka elää ja hengittää hanketta yhdessä asiakkaan kanssa, tutkien, kysyen, kokeillen ja tehden yhteistyötä.

Sillä Swecon asiakkaat eivät ole pelkkiä asiakkaita. He ovat kumppaneita, joiden menestyminen on meille yhtä tärkeää kuin oma onnistumisemme.

Yhdessä me luomme jotakin ihmeellistä – joka päivä.

Mistä löydämme arkipäivän ihmeitä?

Hollantilaiset ovat vuosikymmenien aikana oppineet elämään ja kamppailemaan meren kanssa. Entistä kestävämpien ja joustavampien suunnittelutapojen löytäminen on kuitenkin haaste, joka vaatii uudenlaisia ajattelutapoja. Tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme kanssa olemme kehittäneet innovatiivisen konseptin, jossa patoalueen lähellä tuotetun savimaan avulla suojaudutaan tulvavesiltä.

/globalassets/campaigns/the-incredible-day-to-day-4/2020-02-05_10-19-02.jpg