• ARKIPÄIVÄN IHMEITÄ

    Satavuon koulun suunnittelu oli oppikirjaesimerkki sitoutumisesta ja kumppanuudesta. Yhdessä Laukaan kunnan kanssa loimme paikan, joka inspiroi huomisen oppijoita. Tekemällä jokaisesta hankkeestamme ainutlaatuisen, luomme asiakkaidemme kanssa arkipäivän ihmeitä.

Miltä ihmeellinen näyttää? Mahtavalta? Korkeatasoiselta? Alan huipulta?

Ehdottomasti.

Mutta ihmeellinen ei aina ole sitä mitä odottaisi. Ihmeellisiä asioita tapahtuu kaikkialla ympärillämme. Ne muuttavat tavallisten ihmisten elämää, poistamalla esteitä, lievittämällä stressiä ja tekemällä elämästä puhtaampaa, turvallisempaa, helpompaa, miellyttävämpää.

Sweco suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa, jossa niin suuret kokonaisuudet kuin pienet yksityiskohdatkin ovat ihmeellisiä. Ihmeelliset asiat ovat erottamaton osa työtämme.

Me etsimme jokaiselle hankkeelle oikeanlaisen tiimin, joka elää ja hengittää hanketta yhdessä asiakkaan kanssa, tutkien, kysyen, kokeillen ja tehden yhteistyötä.

Sillä Swecon asiakkaat eivät ole pelkkiä asiakkaita. He ovat kumppaneita, joiden menestyminen on meille yhtä tärkeää kuin oma onnistumisemme.

Yhdessä me luomme jotakin ihmeellistä – joka päivä.

Miten me sen teemme?

Uuteen aluekyläkouluun Laukaan Vuonteelle yhdistettiin vuoden 2018 syksyksi vanhat Savion, Tarvaalan ja Vuonteen kyläkoulut. Tavoitteena oli tehdä ekologisesti kestävä alakoulu ja päiväkoti sadalle lapselle sadaksi vuodeksi. Tiiviissä yhteistyössä kaikkien sidosryhmien kesken asiantuntijamme tutkivat erilaisia lähestymistapoja ja päätyivät täysin uudentyyppisen koulurakennuksen toteuttamiseen.