• ARKIPÄIVÄN IHMEITÄ

    Uusi, tehokas pyöräilyreitti Bergenissä syntyi tiimimme ja kaupunkisuunnittelijoiden läheisessä yhteistyössä. Heidän edistyksellinen näkemyksensä synnytti pyöräilijöille nopean kaistan suoraan tulevaisuuteen.

Miltä ihmeellinen näyttää? Mahtavalta? Korkeatasoiselta? Alan huipulta?

Ehdottomasti.

Mutta ihmeellinen ei aina ole sitä mitä odottaisi. Ihmeellisiä asioita tapahtuu kaikkialla ympärillämme. Ne muuttavat tavallisten ihmisten elämää, poistamalla esteitä, lievittämällä stressiä ja tekemällä elämästä puhtaampaa, turvallisempaa, helpompaa, miellyttävämpää.

Sweco suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa, jossa niin suuret kokonaisuudet kuin pienet yksityiskohdatkin ovat ihmeellisiä. Ihmeelliset asiat ovat erottamaton osa työtämme.

Me etsimme jokaiselle hankkeelle oikeanlaisen tiimin, joka elää ja hengittää hanketta yhdessä asiakkaan kanssa, tutkien, kysyen, kokeillen ja tehden yhteistyötä.

Sillä Swecon asiakkaat eivät ole pelkkiä asiakkaita. He ovat kumppaneita, joiden menestyminen on meille yhtä tärkeää kuin oma onnistumisemme.

Yhdessä me luomme jotakin ihmeellistä – joka päivä.

Mistä löydämme arkipäivän ihmeitä?

Yksi pisimmistä pyörätunneleista maailmassa löytyy Norjan Bergenistä, jossa kaupunki muuttui uuden kevyen liikenteen tunnelin myötä pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden kaupungiksi. Yhdessä asiakkaamme kanssa tutkimme uudenlaisia tapoja ajatella löytääksemme toimivia tulevaisuuden ratkaisuja kaupungin työmatkalaisille.

/globalassets/campaigns/the-incredible-day-to-day-3/fallbackyt.png
/siteassets/arkipaivan-ihmeita/kaupunkipyorat_570_380.jpg

Helsinki on muuttunut pyöräilykaupungiksi - Kaupunkipyörien suosio vain kasvaa

Kaupunkifillarit - ne ovat täällä pysyäkseen! Helsingin kaupunki panostaa jatkuvasti pyöräilyn osuuden kasvattamiseen kaupunkiliikenteessä. Kesällä 2020 Helsingissä on käytössä jo huimat 241 kaupunkipyöräasemaa ja 2410 kaupunkipyörää. Sweco on vastannut Helsingin kaupunkipyöräjärjestelmän suunnittelusta ja koordinoinnista, ja on mukana suunnittelemassa myös järjestelmän jatkuvia parannustoimia.

Lue kaupunkipyörien tarina