0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20211206

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Diplomityöntekijä ERTMS selvitystyöhön

Diplomityöpaikka

ERTMS junankulunvalvontajärjestelmän käyttöönottotestaus Suomessa

Haemme diplomityöntekijää ERTMS junankulunvalvontajärjestelmän käyttöönoton testausmenetelmien selvitykseen. ERTMS on Eurooppalainen standardi ja sen testaamisessa voidaan hyödyntää muiden EU maiden kokemuksia. Käyttöönotettava ERTMS järjestelmän taso 2 poikkeaa nykyisestä junankulunvalvontajärjestelmästä niin tekniikaltaan kuin laajuudeltaan. Työ sopii automaatiotekniikan opintoihin, mutta työtä voidaan sovittaa myös muihin opintosuuntiin. Diplomityön jälkeen on mahdollisuus jatkaa työtä samaan aiheen parissa.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Tehtävässä tarvitaan kykyä sisäistää kirjallista aineistoa Suomeksi ja Englanniksi, sekä hyvää kirjoitustaitoa. Työtä tehdään sekä yksin että ryhmässä Suomen johtavien alan asiantuntijoiden kanssa, joten oma-aloitteisuus ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Jan Tiri puh. 041 5017851, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi ja mahdolliset soittoajat. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja opintorekisteriote hakulinkin kautta ma 6.12.2021 mennessä.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter