0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220530

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

ERTMS-Osaaja

Haemme nyt joukkoomme 

ERTMS-OSAAJAA 

valmistelemaan ERTMS-sääntöjä ja suunnittelemaan ETCS-ratasuunnitelmia. Toimenkuvaasi kuuluu myös käyttösääntöjen ja ohjeiden toiminnan varmistaminen laboratorion kautta. Raideliikenteen kuluvalvonnan ja turvalaitteiden asiantuntijana toimit osana ERTMS-kehitysryhmää. Työtä tehdään myös tiiviissä yhteistyössä muiden alojen asiantuntijoiden kanssa. Toimenkuvaa voidaan räätälöidä oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan ja voit työskennellä joko Helsingin, Kouvolan, Tampereen tai Oulun toimistoltamme käsin. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Pääset kehittämään itseäsi myös laaja-alaisena turvalaiteasiantuntijana. 

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.  

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut. 

Lue lisää swecolaisesta työkulttuurista täältä: https://www.sweco.fi/ura/tyoskentely-swecolla/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Tehtävässä arvostamme oma-aloitteisuutta ja tekniikan kehitykseen tähtäävää kiinnostusta. Odotamme sinulta myös tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri / DI).

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Jukuri, puh. 0400 584 661, esa.jukuri(a)sweco. Voit hakea tehtävään oheisen hakulinkin kautta ma 30.5.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten ethän suotta jätä hakemustasi viime hetkeen. 

Paikkakunnat: Helsinki, Kouvola, Tampere, Oulu

 

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 18 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap