0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Viimeinen hakupäivä

20231204

Liiketoiminta-alue

Infra ja liikenne

Paikkakunta

Tampere

Hankeviestinnän asiantuntija

Haemme ensisijaisesti Tampereelle 

Hankeviestinnän asiantuntijaa 

tukemaan Swecon viestintävahvuutta monipuolisiin projekteihin ja hankkeisiin Infra ja liikenne – toimialalla. Toimeksiannoissamme pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa erilaisissa infra-alan projekteissa. Olet osaltasi ratkaisevassa roolissa Swecon hankkeiden viestinnässä ja vuorovaikutuksessa ja mukana viestintäpalveluiden kehittämisessä ja myymisessä. Työssäsi pääset tekemään merkityksellistä työtä ja viestimään asioista, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan ja rakennettuun ympäristöön pitkälle tulevaisuuteen. 

Tarkempi tehtävänkuvaus muodostetaan toiveidesi, kokemuksesi ja erityisosaamisesi pohjalta. Monipuolisissa projekteissamme pääset kokemusvuosistasi riippumatta kehittymään ja laajentamaan omaa osaamistasi viestinnän alalla.  

Haemme hankeviestinnän osaajaa ensisijaisesti Tampereelle, missä lähimmät kollegasi ja esihenkilösi työskentelevät. Meillä on kuitenkin hyviä kokemuksia joustavasta etä- ja hybridityöstä, joten myös muut Swecon toimipisteet voivat tulla kyseeseen, toiveestasi riippuen.  Työtehtävä edellyttää valmiutta matkustaa jonkin verran Suomessa. 

Avaimia tehtävässä menestymiseen 

Olet valmistunut tehtävään soveltuvista viestintäalan opinnoista (esim. FM, AMK) ja sinulla on vähintään muutama vuosi kokemusta viestinnän eri osa-alueista. Erityisesti viestintä- ja vuorovaikutuskokemus suunnittelualalta ja infrahankkeista (esim. tie- ja ratahankkeet sekä allianssit) sekä fasilitointikokemus katsotaan isoksi eduksi.  

Käytät sujuvasti moderneja toimistotyökaluja ja jaat mielelläsi viestintäosaamista ja -inspiraatiota talon sisällä. Luot verkostoja talon sisällä ja tunnistat asiakkaidemme viestinnälliset tarpeet. Työskentelet sujuvasti suunnittelun eri tekniikka-alojen kanssa ja suhtaudut kehittämiseen innolla ja avoimin mielin. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kirjoitustaitoa, kädet saveen -asennetta, ryhmätyöskentelytaitoja ja vastuunkantoa omasta työstä. Kokemus sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa työskentelystä on eduksi. Sinulla on sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ja hyvä englannin kielen suullinen osaaminen. 

 

Mitä lupaamme sinulle 

  • Pääset osallistumaan ja jättämään kädenjälkesi vaihteleviin ja mielenkiintoisiin infrarakentamisen projekteihin Euroopan johtavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä.  

 

  • Meillä on sinua vastassa avoin, osallistava ja positiivinen ilmapiiri. Haasteita ei tarvitse ratkoa yksin; saat työssäsi tiiviisti yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen.  

 

  • Panostamme osaamisesi kehittymiseen. Käytössäsi on ison organisaatiomme asiantunteva tukiverkosto koko Suomen laajuisesti. Meille on tärkeää, että pääset kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, ja tässä me kuuntelemme sinua. Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia sinulle tarjoaa oman Sweco Akatemiamme koulutustarjonta. 

 

  • Joustava, sinun arkeesi sopiva tapa tehdä töitä. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen kestävällä tavalla on meille tärkeää. Työtä teemme hybridimallin mukaisesti – mielellämme myös toisiamme toimistolla kohdaten.   

 

  • Monipuolinen ja kattava henkilöstöetukokonaisuus, jonka sisältöön pystyt itse vaikuttamaan.  

 

  • Transforming society together. Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Olet tärkeässä roolissa edesauttamassa ja mahdollistamassa liiketoimintaa, jossa konkreettisesti rakennetaan kestävämpää ja toimivampaa yhteiskuntaa päivittäisessä työssä, tuhansilla suunnittelupöydillä, työmailla ja studioilla ympäri Suomen. Omalta osaltasi vaikutat myös energiamurroksen ja kestävän liikenteen edistämiseen Suomessa.  

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus 
 
 

Lisätiedot ja hakeminen 

Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja tehtävästä antaa Jatta Tuomikoski, puh. 044 33 89 130, jatta.tuomikoski(at)sweco.fi seuraavina soittoaikoina: torstai 16.11. klo 14–15, torstaina 23.11. klo 10–11 ja torstaina 30.11. klo 14–15. 

Voit hakea tehtävään oheisen linkin kautta ma 4.12.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten ethän suotta odottele viime hetkeen asti. 

Paikkakunnat: Tampere, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Porvoo, Rauma, Riihimäki, Seinäjoki, Turku, Vaasa 

Swecon Infra ja liikenne -toimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Olemme myös johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Työmme tuloksena syntyy ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestäviä elinympäristöjä. Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 21 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter