0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Viimeinen hakupäivä

20231211

Liiketoiminta-alue

Infra ja liikenne

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Hulevesiasiantuntija/-projektipäällikkö

Haemme 

Hulevesiasiantuntijaa/-projektipäällikköä 

Haemme Hulevesiasiantuntijaa/-projektipäällikköä osaavaan ja mukavaan joukkoomme. Tehtäviisi kuuluu monipuoliset hulevesiin liittyvät suunnittelu- ja konsultointitehtävät, kuten kaavoitukseen ja erilaisiin hankkeisiin liittyvät hulevesiselvitykset, hulevesien hallinnan, johtamisen ja kuivatuksen suunnittelu, hulevesimallinnukset, tulvasuojelu ja hulevesien laadun parantaminen. Tehtävässä pääsee toimimaan kestävän kehityksen ja biodiversiteetin teemojen parissa, sillä hyvä hulevesien hallinta on osa turvallisen, terveellisen ja ekologisesti kestävän kaupunkiympäristön suunnittelua. 

Kuuluisit osaavaan, noin 10 hengen Hulevedet -tiimiimme ja noin 50 henkilön Vesihuolto-osastoon. Hulevesiasiantuntijana/-projektipäällikkönä osallistuisit monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja konsultointiprojekteihimme esimerkiksi maankäytön ja kaupunkisuunnittelun, rata- ja raitiotie-, uusiutuvan energian tuotannon ja kunnallistekniikan hankkeissa. Työympäristö on hyvin moniammatillinen, sillä projektiryhmiin kuuluu myös esimerkiksi katusuunnittelija-, maisema-, vesihuolto-, geo-, luonto- ja ympäristöasiantuntijoita.  

Tarkempi työnkuva räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Kanssamme pääset oppimaan jatkuvasti lisää ja etenemään uudelle tasolle urallasi. Tuemme kehitystäsi urapolullasi omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan – tarjoamme esimerkiksi mahdollisuuden laajentaa osaamistasi asiantuntijana tai projektipäällikkönä. 

Haemme henkilöä ensisijaisesti pääkaupunkiseudulle, mutta muutkin paikkakunnat voivat tulla kyseeseen. Swecolla on laaja toimistoverkosto ympäri Suomen, minkä lisäksi on joustavat etätyömahdollisuudet. 

 

Mitä lupaamme sinulle 

 

  • Pääset osallistumaan ja jättämään kädenjälkesi vaihteleviin ja mielenkiintoisiin hulevesiprojekteihin Euroopan johtavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä.
  • Swecon Hulevedet-tiimissä meillä on sinua vastassa avoin, osallistava ja positiivinen ilmapiiri sekä läsnä oleva esihenkilö. Haasteita ei tarvitse ratkoa yksin; saat työssäsi tiiviisti yhteen hiileen puhaltavan noin 10 asiantuntijan Hulevedet-tiimin tuen.  
  • Välittävä ja ihmislähtöinen kulttuuri on työtapojemme perusta. Meille on tärkeää, että jokainen saa olla oma itsensä, ja tuemme kaikkien onnistumista. 
  • Panostamme osaamisesi kehittymiseen. Käytössäsi on ison organisaatiomme asiantunteva tukiverkosto koko Suomen laajuisesti sekä tarjoamme erilaisia urakehitysmahdollisuuksia. Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia sinulle tarjoaa oman Sweco Akatemiamme koulutustarjonta. 
  • Joustava, sinun arkeesi sopiva tapa tehdä töitä. Työnantajana olemme joustava ja työn sekä vapaa-ajan yhteensovittaminen kestävällä tavalla on meille tärkeää. Työtä teemme hybridimallin mukaisesti – mielellämme myös toisiamme toimistolla kohdaten.  
  • Monipuolinen ja kattava henkilöstöetukokonaisuus, jonka sisältöön pystyt itse vaikuttamaan.  
  • Transforming society together. Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Olet tärkeässä roolissa edesauttamassa ja mahdollistamassa liiketoimintaa, jossa konkreettisesti rakennetaan kestävämpää ja toimivampaa yhteiskuntaa päivittäisessä työssä, tuhansilla suunnittelupöydillä, työmailla ja studioilla ympäri Suomen. 

  

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/ 

 

Avaimia tehtävässä menestymiseen 

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI, ins.AMK) ja kokemusta vastaavista suunnittelu- ja konsultointitehtävistä yli 5 vuoden ajalta. Käytät sujuvasti toimisto- ja suunnitteluohjelmistoja; erityisesti paikkatieto- ja mallinnusohjelmien osaaminen lasketaan eduksi. Taustasi suhteen olemme hyvin avoimia – voit olla enemminkin asiantuntijarooliin suuntautunut, tai sinulla on jo hieman kokemusta projektipäällikön tehtävistä tai olet kiinnostunut siirtymään niihin. Tehtäväkenttäsi muotoutuu tavoitteidesi, kokemuksesi ja erityisosaamisesi mukaan. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ryhmätyöskentelytaitoja ja vastuunkantoa.  

 

Lisätiedot ja hakeminen 

Lisätietoja tehtävästä antaa Salla Hostikka, puh. 050 4918508, salla.hostikka(a)sweco.fi. Voit hakea tehtävään oheisen hakulinkin kautta ma 11.12.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten ethän suotta jätä hakemustasi viime hetkeen. 

Swecon Infra ja liikenne -toimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Olemme myös johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Työmme tuloksena syntyy ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestäviä elinympäristöjä. Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 21 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter