0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220606

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Hulevesien hallinnan suunnittelija/asiantuntija

Haemme joukkoomme Helsinkiin tai Tampereelle 

HULEVESIEN HALLINNAN SUUNNITTELIJAA/ASIANTUNTIJAA 

Haemme mukavaan ja osaavaan joukkoomme suunnittelijaa/asiantuntijaa rakennetun ympäristön hulevesien hallinnan monipuolisiin suunnittelu- ja konsultointitehtäviin. 

Hulevesien hallinnan tehtävät voivat liittyä maankäytön suunnitteluun, kaupunkikehitykseen, tie-, katu- ja aluesuunnitteluun, vesihuoltosuunnitteluun, raideliikenteeseen, teollisuusalueisiin sekä kiinteistöiden hulevesien hallintaan. Tehtävät voivat olla hulevesiselvityksiä, mallintamista, yleissuunnittelua tai rakentamissuunnitelmien laadintaa. Työnkuva voidaan muodostaa yhdessä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Toimit tiiviissä yhteistyössä hulevesitiimin, projektipäälliköiden ja muiden alojen asiantuntijoidemme sekä asiakkaidemme kanssa nykyaikaisin työmenetelmin ja -välinein. Tukenasi on Swecon laaja ja kansainvälinen osaajien verkosto! 

Voit olla urasi alkupuolella tai jo kokeneempi suunnittelija. Kanssamme pääset oppimaan jatkuvasti lisää, ja etenemään uudelle tasolle monialaprojektien mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä. Tuemme kehitystäsi urapolullasi omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan – tarjoamme myös mahdollisuuden laajentaa osaamistasi asiantuntijana tai edetä vaativampiin tehtäviin. 

Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä tai Tampereella, ja meillä on joustavat etätyömahdollisuudet. 

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut. 

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Olet valmistunut korkeakouluopinnoista (DI/ins. AMK) hulevesien hallinnan, vesihuollon tai kunnallistekniikan parissa. Olet halukas kehittymään, suhtaudut myönteisesti uuden oppimiseen ja olet kiinnostunut ottamaan asioista selvää. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, hahmotat kokonaisuuksia ja haet ratkaisuja eteen tuleviin tilanteisiin positiivisella asenteella. Paikkatieto- tai suunnitteluohjelmistojen osaaminen on sinulla hallussa. Hulevesien mallinnus- ja tietomalliosaaminen katsotaan eduksi. 

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Antti Ryynänen, puh. 040 8241 841, antti.ryynanen(a)sweco.fi. Voit hakea tehtävään oheisen hakulinkin kautta viimeistään maanantaina 6.6.2022. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten ethän suotta jätä hakemustasi viime hetkeen. 

Paikkakunnat: Helsinki, Tampere

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 18 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap