0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2022-01-31

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Käyttöönottotarkastaja

Haemme, 

RAUTATEIDEN TURVALAITTEIDEN KÄYTTÖÖNOTTOTARKASTAJAA 

Tehtäviisi kuuluu raideliikenteen turvalaitteiden käyttöönottojen suunnittelu, suunnitelmien analysointi ja tarkastus sekä raportointi. Työtä tehdään yhteistyössä meidän muiden rautateiden turvalaiteasiantuntijoiden kanssa, sekä sisäisten että ulkoisten. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Pääset kehittämään itseäsi myös laaja-alaisena turvalaiteasiantuntijana. Tässä roolissa voit työskennellä joko Helsingin, Kouvolan, Riihimäen, Tampereen tai Oulun seudulla. 

Tässä tehtävässä arvostamme kokemusta rautateiden turvalaitejärjestelmien käyttöönotosta, suunnittelusta, asentamisesta sekä kunnossapidosta. Työssä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja turvallisuutta arvostavaa asennetta. Sähkö- tai automaatiotekniikkaan liittyvä koulutus on tehtävässä eduksi (teknikko, insinööri, DI). 

Lisätiedot ja hakeminen

Soita tai laita minulle viesti, niin olen sinuun yhteydessä! Mikko Rislakki p. +358 040 5849319 

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 31.1.2022 mennessä. 

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa. 

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa. 

Paikkakunnat: Helsinki, Kouvola, Tampere, Riihimäki, Varkaus, Oulu, Lahti, Turku, Kuopio, Joensuu

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap