0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20211129

Liiketoiminta-alue

Teollisuus

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon teollisuustoimialan asiantuntijat tuottavat asiakkaan toiminnan, tuotteiden ja teknologian kehittämisessä, laitoshankkeissa sekä tuotannossa tarvittavia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja. Olemme vahvasti mukana kehittämässä uusiutuvan energian hankkeita.

Kemikaaliturvallisuusasiantuntija

Haemme Tampereelle, Joensuuhun, Kuopioon tai Helsinkiin

KEMIKAALITURVALLISUUSASIANTUNTIJAA

Kemikaaliturvallisuuden asiantuntijana tehtävänäsi on auttaa asiakkaita vaarallisten kemikaalien varastointiin ja käsittelyyn liittyvän toiminnan lainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset hallinnolliset kemikaaliturvallisuuden tehtävät joko projektipäällikkönä tai projektitiimin jäsenenä. Tyypillisiä tehtäviäsi ovat vaarallisten kemikaalien käyttöön ja varastointiin liittyvien velvoitteiden hoitaminen sekä neuvonta ja koulutukset. Työ on itsenäistä asiantuntijatyötä yhdessä asiakkaiden kanssa, johon kuuluu oleellisena osana myös myyntiä ja markkinointia. Olet osa Turvallisuus ja ympäristö -osastoa, jossa työyhteisö on monialainen ja kollegojen tuki on aina saatavilla.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/.  

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Omaat vähintään kolmen vuoden työkokemuksen kemikaaliturvallisuuslainsäädännön saralla. Tunnet vaarallisten kemikaalien ilmoitus- ja lupaprosessit ja sinulla on kokemusta mm. lupahakemusten laadinnasta. Lisäksi sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai yliopistotason koulutus. Kykenet itsenäiseen asiakasprojektityöskentelyyn ja sinulla on hyvä englannin kielen taito. Kemikaaleista sinulla on vähintään perustiedot. Eduksesi katsomme kokemuksen mm. riskinarvioinneista.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Auli Kostamo, puh. 0503219187, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 29.11.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Joensuu, Tampere, Kuopio. 

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter