0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2022-02-14

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Pääkaupunkiseutu

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Kesätyö – Kalliorakennesuunnittelun harjoittelija

Haemme Ilmalan toimipisteeseen Helsinkiin 

KALLIORAKENNESUUNNITTELUN HARJOITTELIJAA 

Kestävä kehitys vaatii suunnittelun ja toteutuksen renessanssia, asuuko sinussa maailman tarvitsema pieni tai suuri insinööri ratkaisemaan ongelmat? Haemme kesäksi osaajaa kalliorakenteiden suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin – se voit hyvinkin olla sinä myös monipuolisella taustalla.

Me teemme aidosti kestäviä ratkaisuja tulevaisuutta varten ja tarjoamme motivoivia työtehtäviä. Räätälöimme työnkuvasi osaamisesi ja kiinnostukseksi mukaan. Matalassa organisaatiorakenteessa pääset vaikuttumaan projektisi ja ryhmäsi toimintaan. Toivomme sykkivää insinöörisydäntä. 

Merkittäviä käynnissä olevia hankkeitamme ovat Sörnäisten tunnelin itäpään suunnittelu Kalasatamasta Pasilaan -allianssissa sekä rautatiehankkeet kuten Espoon rautatietunnelin korjaussuunnittelu ja Espoo-Salo oikoradan Espoo-Kirkkonummi osuuden kolme tunnelia. Kesällä pääset myös tutustumaan työmaiden toimintaan. Liity mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen!

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet aidosti hyvästä ilmapiiristä ja työtehtävien mielekkyydestä. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista. Swecolla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja esihenkilösi sekä työkaverisi tukevat sinua ja ammatillista kasvuasi: sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Kesätyöntekijöidemme yleinen tyytyväisyys on korkealla tasolla ja moni jatkaakin meillä tehtävissään kesän jälkeen.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Olet vähintään kolmannen vuoden insinööri-/DI -opiskelija tai vastavalmistunut, ja osallistunut opinnoissasi kalliorakentamisen kursseihin. Uskallat kysyä, olet utelias ja oma-aloitteinen sekä motivoitunut oppimaan uutta. Ammattitaitoiset tiimiläisesi opastavat sinua työssäsi ja koulutamme tarvittavat ohjelmistot. Aikaisempi ohjelmisto-osaaminen (esim. AutoCAD) katsotaan eduksesi.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävistä antaa: Topias Siren, puh. 050 354 9582, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi.

Voit tutustua meihin myös erilaisissa opiskelijatapahtumissa ja opiskelijamessuilla, tule tutustumaan Swecoon ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. 

Kesätyöhakumme on avoinna 14.2.2022 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Paikkakunnat: Helsinki

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap