0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2022-02-14

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Kesätyö – Tie-, katu-, maisema-, rata- ja raitiotiesuunnittelun harjoittelijoita

Haemme Helsinkiin, Tampereelle, Ouluun, Lahteen ja Kouvolaan

TIE-, KATU-, MAISEMA-, RATA- JA RAITIOTIESUUNNITTELUN HARJOITTELIJOITA

Tule meille oppimaan tulevaisuuden tekijäksi infra-alan suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin! Toimimme monialaprojektien vetäjinä, suunnittelijoina ja asiantuntijoina pääasiassa erilaisiin liikenneväyliin (kadut, tiet, rauta- ja raitiotiet) liittyvissä tehtävissä. Kestävän kaupunkiympäristön eri liikkumismuodot ja liikenneväylät toimivine liikenteellisine ratkaisuineen ja katutiloineen ovat osa suunnittelutehtäviämme.

Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä mm. Tampereen ja pääkaupunkiseudun allianssimuotoiset ratikkahankkeet, Turun ja Tampereen asemanseutujen kehittämishankkeet ja lisäksi olemme mukana useissa monimuotoisissa infrahankkeissa ympäri Suomen.

Tehtävänkuvasi muodostetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan avustavista suunnittelutehtävistä aloittelevan nuoremman suunnittelijan tehtäviin kokeneemman asiantuntijamme ohjauksessa. Koulutamme ja opastamme sinua urasi alkutaipaleella eteenpäin monialaprojektien mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä. Tulet mukaan eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen ja hyvähenkiseen ammattilaisten porukkaan. 

Mutkaton Sweco-porukka 

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen!

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet aidosti hyvästä ilmapiiristä ja työtehtävien mielekkyydestä. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista. Swecolla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja esihenkilösi sekä työkaverisi tukevat sinua ja ammatillista kasvuasi: sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Kesätyöntekijöidemme yleinen tyytyväisyys on korkealla tasolla ja moni jatkaakin meillä tehtävissään kesän jälkeen.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Olet rakennusalan teekkari, insinööriopiskelija, hortonomiopiskelija tai jo vastavalmistunut ja haluat kehittyä infrasuunnittelualan asiantuntijana teiden-, katujen-, maisema- rauta- ja raitioteidensuunnittelijaksi. Olet vähintään toisen vuoden opiskelija ja haluat saada kokemusta käytännön projektityöstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja omaksut uusia asioita sujuvasti. Henkilönä olet luotettava, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Suunnitteluohjelmistojen hallinta ja mahdollinen aiempi suunnittelukokemus ja infrapuolen urakointikokemus katsotaan sinulle eduksi. Käytämme projekteissamme mm. AutoCAD- Novapoint, Civil3D-, Tekla Civil -ohjelmistoja. Uskomme vilpittömästi, että asenne ratkaisee, joten positiivinen asenne on tärkeää meillä työskentelyssä.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Katusuunnittelu, Helsinki: Erika Mäisti-Hämäläinen, puh. 040 5201312, erika.maisti-hamalainen@sweco.fi
Katusuunnittelu, Tampere: Juha Inkiläinen, puh. 040 8629351, juha.inkilainen@sweco.fi
Katusuunnittelu, Oulu: Teemu Vaara, puh. 044 2139152, teemu.vaara@sweco.fi
Tiesuunnittelu: Tuomas Mäkelä, puh. 040 6754361, tuomas.makela@sweco.fi
Maisemasuunnittelu: Eija Grönqvist, puh. 040 5068098, eija.gronqvist@sweco.fi
Ratasuunnittelu Etelä-Suomi: Max Lagerström, puh. 050 539 0684, max.lagerstrom@sweco.fi
Ratasuunnittelu Länsi-Suomi: Antti Soisalo, puh. 040 754 5166, antti.soisalo@sweco.fi
Ratasuunnittelu Itä-Suomi: Sami Laakso, puh. 050 352 7446, sami.laakso@sweco.fi
Ratasuunnittelu Pohjois-Suomi: Mikko Myllymäki, puh. 040 700 4768, mikko.myllymaki@sweco.fi
Raitiotiesuunnittelu: Elise Ruohonen, puh. 045 670 3215, elise.ruohonen@sweco.fi

Voit tutustua meihin myös erilaisissa opiskelijatapahtumissa ja opiskelijamessuilla, tule tutustumaan Swecoon ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. 

Kesätyöhakumme on avoinna 14.2.2022 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Oulu, Lahti, Kouvola

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap