0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2022-02-14

Liiketoiminta-alue

Asiantuntijapalvelut

Paikkakunta

Pääkaupunkiseutu

Swecon korjausrakentamisen asiantuntijoiden osaaminen kattaa kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Vahvuuksiamme ovat taloyhtiöprojektit, sisäilmakonsultointi sekä korjausrakennesuunnittelu.

Kesätyö – Tutkija- / laadunvarmistajaharjoittelijoita

Haemme Helsinkiin

TUTKIJA-/LAADUNVARMISTAJAHARJOITTELIJOITA

Tutkimuksen ja laadunvarmistuksen työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja vaihtelevia, eri hankkeissa pääset mukaan rakennuksen elinkaaren eri vaiheisiin hankesuunnittelusta aina rakennuksen purkuun asti. Tutkimustyössä tulevat tutuiksi eri aikakausien rakenneratkaisut ja mahdolliset riskirakenteet sekä sisäilmaan vaikuttavat tekijät ja niiden tutkimusmenetelmät kokonaisvaltaisesti. Laadunvarmistustöissä pääset tutustumaan rakennushankkeen eri vaiheisiin, ja varsinkin työmaatoteutuksen aikaisiin laadunvarmistuksen menetelmiin ja toimintatapoihin. Työ voi sisältää mm. erilaisia tutkimusta avustavia tehtäviä, materiaalinäytteiden ottoa, kosteusmittausten tekemistä, merkkikaasututkimuksiin ja sisäilman laatumittauksiin osallistumista. Lisäksi laadit tekemistäsi mittauksista ja tutkimuksista kirjalliset raportit.

Helsingissä sinua odottaa tiivis joukko kokeneita työkavereita, joiden kanssa yhdessä työskennellen pääset tutustumaan Asiantuntijoiden monipuoliseen tehtäväkenttään. 

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen!

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet aidosti hyvästä ilmapiiristä ja työtehtävien mielekkyydestä. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista. Swecolla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja esihenkilösi sekä työkaverisi tukevat sinua ja ammatillista kasvuasi: sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Kesätyöntekijöidemme yleinen tyytyväisyys on korkealla tasolla ja moni jatkaakin meillä tehtävissään kesän jälkeen.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Olet teekkari tai insinööriopiskelija, joka haluaa kehittyä rakennusalan asiantuntijana. Mahdollinen aiempi kokemus alalta katsotaan sinulle eduksi. Etsit opintojasi vastaavaa kesätyötä ja haaveissasi on löytää työpaikka, jossa voisit työskennellä myös tulevaisuudessa. Toivomme sinulta ennakkoluulotonta asennetta, halua ratkaista ongelmia ja erityisesti halua oppia uutta. Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on toimenkuvan kannalta välttämättömyys. Aiempi työkokemus ei ole pääasia, vaan oikealla asenteella pääsee pitkälle.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävistä antaa: Ville Hakala, puh. 040 679 1624, ville.hakala@sweco.fi. Voit tutustua meihin myös erilaisissa opiskelijatapahtumissa ja opiskelijamessuilla, tule tutustumaan Swecoon ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. 

Kesätyöhakumme on avoinna 14.2.2022 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap