0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20221231

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Kokenut infra-alan suunnittelija tai projektipäällikkö!

Haemme eri puolelle Suomea

KOKENEITA INFRA-ALAN SUUNNITTELIJOITA JA PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

Meillä on meneillään ja käynnistymässä useita mielenkiintoisia valtakunnan kärkihankkeita ja etsimmekin jatkuvasti kokeneita suunnittelijoita sekä projektipäälliköitä tiimiemme vahvistuksesi kaikille toimipaikkakunnillemme. Tulet tekemään ja kehittämään suunnittelutyötä vaativissa ja merkittävissä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävissä suunnitteluhankkeissa. Hoidat itsenäisesti toimeksiantoja ja mahdollisesti ohjaat itse muita suunnittelijoita – ota yhteyttä, niin keskustellaan mahdollisuuksista rakentaa yhdessä juuri sinulle mielenkiintoinen ja sopiva tehtävänkuva! Tukenasi ovat maan vahvimmat ja osaavimmat infra- ja ympäristösuunnittelun ammattilaiset.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Lue lisää swecolaisesta työkulttuurista (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/) ja katso video aiheesta infralaistemme kertomana:

Vieläkö jokin mietityttää?

– Oletko utelias tiimipelaaja; motivoidut aina uuden oppimisesta ja sytyt monialaisesta yhteistyöstä innostavassa porukassa?

– Onko sinulla vähintään 5 vuoden työkokemus infra-alan suunnittelusta?

Jos vastasit ”kyllä” molempiin kysymyksiin, olemme kiinnostuneita kertomaan meistä sinulle lisää! Ota siis yhteyttä yksikönvetäjiimme, tai jätä meille yhteystietosi oheisen linkin kautta.

Geosuunnittelu: Timo Cronvall, puh. 0408621646, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi.

Tie-, katu- ja kunnallistekniikan suunnittelu: Jani Rantalainen, puh. 040 5830211, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi.

Liikennesuunnittelu: Minna Weurlander, puh. 040 5303496, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi.

Ratasuunnittelu: Jori Lehtikangas, puh. 040 863 0674, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi.

Teknisten järjestelmien suunnittelu: Mikko Rislakki, puh. 040 5849319, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi.

Vesihuollon laitos- ja verkostosuunnittelu: Antti Ryynänen, puh. 040 8241841, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap