0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220606

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Pääkaupunkiseutu

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Kokenut kalliorakennesuunnittelija / projektipäällikkö / suunnittelupäällikkö

Haemme Kalliorakenteet-osastollemme 

KOKENUTTA KALLIORAKENNESUUNNITTELIJAA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ / SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ 

Toimit vastaavana kalliorakennesuunnittelijana vaativissa projekteissa ja pystyt vastaamaan projektipäällikön tai suunnittelupäällikön tehtävistä. Sweco toteuttaa suuria teollisuus-, energia-, kaivos- ja infraprojekteja, joihin pääset mukaan ja saat mahdollisuuden kehittyä urallasi monipuolisesti. Swecon vahva osaaminen erityisesti teollisuussektorilla takaa sinulle uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia maanalaisten laitosten vastuullisista suunnittelutehtävistä. Suunnittelutehtäviä pystyy tekemään etänä, joten periaatteessa voit asua missä päin Suomea tahansa. Liity mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan! 

Mutkaton Sweco-porukka  

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.  

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut. 

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/ 

Avaimia tehtävässä menestymiseen 

Vaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta sekä aiempaa suunnittelukokemusta V+ tai vaativista kohteista. Aiemman suunnittelukokemuksen lisäksi, arvostamme FISE-pätevyyksiä, pääsuunnitteluvalmiuksia sekä aikaisempaa kokemusta myös työmaatehtävistä. 

Lisätiedot ja hakeminen 

Lisätietoja tehtävästä antaa Topias Siren, puh. 050 354 9582, topias.siren@sweco.fi. Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ma 6.6.2022 mennessä. 

Paikkakunnat: Helsinki, Kouvola, Tampere, Riihimäki, Varkaus, Oulu, Lahti, Turku, Kuopio, Joensuu 

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 18 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap