0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220530

Liiketoiminta-alue

Teollisuus

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon teollisuustoimialan asiantuntijat tuottavat asiakkaan toiminnan, tuotteiden ja teknologian kehittämisessä, laitoshankkeissa sekä tuotannossa tarvittavia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja. Olemme vahvasti mukana kehittämässä uusiutuvan energian hankkeita.

Kokenut laiteasiantuntija

Haemme Helsinkiin, Turkuun ja Kouvolaan

KOKENUTTA LAITEASIANTUNTIJAA

toimimaan monipuolisissa prosessiteollisuuden hankkeissamme. Laiteasiantuntijana työtehtäviisi kuuluu mm. laitteiden tekninen määrittely, laitehankintoihin osallistuminen ja tarjousten vertailu sekä laitteiden valmistus- ja toimitusvalvontaa. Työtehtäväsi sisältää myös esisuunnitteluprojekteja, joissa selvitellään erilaisten laitevalintojen vaikutusta laitoksen toimintaan ja hintatasoon.

Swecolla pääset työskentelemään monipuolisesti ja tiiviissä yhteistyössä projektiemme jäsenten kanssa yli toimialarajojen. Apunasi tehtävässä menestymiseen ovat mm. loistava työyhteisö, osaavat työkaverit sekä uusien ja kehittyvien liiketoiminta-alueiden innostava ilmapiiri. Swecolla panostetaan työntekijöidemme osaamiseen, ja tarjoammekin tueksesi laaja-alaisesti oppimistasi tukevia koulutuksia.

Millaisia projekteja meillä sitten on? Monipuoliset ja merkittävät projektimme vaihtelevat pienemmistä projekteista suurhankkeisiin. Tällä hetkellä olemme mukana mm. P2X Solutionsin Harjavallan vihreän vedyn tuotantolaitoksen suunnittelussa sekä Keliberin akkuteollisuuden hankkeessa. Monipuoliset kemia-, kaivos-, metsä- ja energiateollisuuden asiakkaidemme toimeksiannot ovat sekä kotimaassa että ulkomailla. Kansainvälisten projektien myötä tehtävä edellyttää ajoittaista matkustusvalmiutta.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • aiempaa kokemusta vastaavista laiteasiantuntijan tehtävistä sekä monipuolisesti erilaisten prosessilaitteiden tuntemusta
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa kone-, prosessi- tai kemiantekniikan alalta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä ilmaista itseäsi myös englannin kielellä
  • kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia

Arvostamme lisäksi proaktiivisuutta ja itseohjautuvaa työotetta sekä kehittämislähtöistä asennetta. Eduksesi katsomme myös teollisuusprosessien tuntemuksen sekä CAD-ohjelmistojen käyttötaidot.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Lehtinen, puh. 050 329 1382 tai anssi.lehtinen(a)sweco.fi ja Mika Makkonen, puh. 040 083 8099 tai mika.makkonen(a)sweco.fi.

Paikkakunnat: Helsinki, Turku, Kouvola

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 18 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap