0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2021-12-31

Liiketoiminta-alue

Rakennetekniikka

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Kokenut rakennesuunnittelija tai projektipäällikkö!

Haemme eri puolelle Suomea

KOKENEITA RAKENNESUUNNITTELIJOITA JA PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

Meillä on meneillään ja käynnistymässä useita mielenkiintoisia valtakunnan kärkiprojekteja ja etsimmekin jatkuvasti kokeneita suunnittelijoita sekä projektipäälliköitä tiimiemme vahvistuksesi kaikille toimipaikkakunnillemme. Tulet tekemään ja kehittämään suunnittelutyötä vaativissa talo- tai teollisuuskohteissa. Hoidat itsenäisesti toimeksiantoja ja mahdollisesti ohjaat itse muita suunnittelijoita – räätälöidään tehtävänkuva juuri sinulle sopivaksi kokemustaustasi ja kiinnostuksesi mukaan! Tukenasi ovat maan vahvimmat ja osaavimmat rakennesuunnittelun ammattilaiset.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Lue lisää swecolaisesta työkulttuurista täältä: (https://www.sweco.fi/ura/tyoskentely-swecolla/)

Vieläkö jokin mietityttää?

– Oletko utelias ja motivoidut uuden oppimisesta?

– Onko sinulla vähintään 5 vuoden työkokemus rakennesuunnittelusta?

Jos vastasit ”kyllä” molempiin kysymyksiin, olemme kiinnostuneita kertomaan meistä sinulle lisää! Ota siis yhteyttä aluejohtajiimme, tai jätä meille yhteystietosi oheisen linkin kautta.

Pääkaupunkiseutu: Aluejohtaja Antti Vilén, puh. 040 535 2450, antti.vilen(a)sweco.fi.

Muu Suomi / aluetoimistot: Aluejohtaja Juha Tanttu, puh. 050 368 0283, juha.tanttu(a)sweco.fi.

Teollisuus: Aluejohtaja Jyrki Jauhiainen, puh. 040 0382686, jyrki.jauhiainen(a)sweco.fi.

Erityispalvelut, infra & vienti: Aluejohtaja Lasse Rajala, puh. 050 5635882, lasse.rajala(a)sweco.fi.

Paikkakunnat: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Nivala, Oulu, Parainen, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus

Subscribe to our newsletter