0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220131

Liiketoiminta-alue

Teollisuus

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon teollisuustoimialan asiantuntijat tuottavat asiakkaan toiminnan, tuotteiden ja teknologian kehittämisessä, laitoshankkeissa sekä tuotannossa tarvittavia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja. Olemme vahvasti mukana kehittämässä uusiutuvan energian hankkeita.

Kokenut sähkösuunnittelija

Haemme

KOKENUTTA SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

Liiketoiminnan kasvaessa vahvistamme Satakunnan vahvuuttamme ja haemme sähkösuunnittelijaa monipuolisiin teollisuuden suunnittelutoimeksiantoihin ja projekteihin. Teet tiivistä yhteistyötä Sweco-kollegoidesi kanssa, mutta lisäksi olet tarvittaessa valmis työskentelemään myös itsenäisesti tai osana asiakkaan organisaatiota. Swecon Satakunnan toimipisteet sijaitsevat Porissa ja Raumalla.

Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten hankkeiden parissa niin Satakunnan alueella kuin maanlaajuisesti. Euroopan johtavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä mahdollisuudet Swecon verkostojen hyödyntämiseen ovat mittavat! Lisäksi sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan kehittämään ja kasvattamaan alueen liiketoimintaa kanssamme.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Satakuntalaisten toimijoiden tuntemus ja kokemus prosessi- tai rakennussähköistyksestä, sekä yleisimpien teollisuuden suunnitteluohjelmistojen käytöstä katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestymistä edistävät hyvät projektinhoito- ja yhteistyötaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Lindfors, puh. 040 1217281, pekka.lindfors@sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 31.1.2022 mennessä.

Paikkakunnat: Rauma, Pori

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap