0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2021-07-26

Liiketoiminta-alue

Teollisuus

Paikkakunta

Tampere

Laitos- ja putkistosuunnittelija

Haemme Tampereelle

LAITOS- JA PUTKISTOSUUNNITTELIJOITA

toimimaan suunnittelutiimimme jäsenenä, jossa tehtävänkuvaasi kuuluvat laitos- ja putkistosuunnittelun eri tehtävät energian-, kemian-, metsä- ja lääketeollisuuden asiakkaiden toimeksiantojen parissa kotimaassa ja ulkomailla. Tiimityöskentelyn lisäksi olet tarvittaessa valmis työskentelemään myös itsenäisesti tai osana asiakkaan organisaatiota. Olemme kiinnostuneita vahvistamaan osaavaa joukkoamme myös vastavalmistuneilla suunnittelijoilla.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Toivomme sinulta aiempaa 3D-suunnittelukokemusta laitos- ja putkistosuunnittelusta. PDMS ja/tai Vertex 3D osaaminen katsotaan eduksi. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja ilmaista itseäsi selvästi. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalua. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytyksenä menestymiseen tehtävässä. Vastavalmistuneilta edellytämme aitoa halua ja kiinnostusta uuden oppimiseen. Koulutukseltasi olet insinööri tai DI. Tarvitset työssäsi englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tarvittaessa olet valmis matkustamaan kotimaassa ja joskus ulkomailla.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Hänninen puh. +358 50 3851169, jouni.hanninen@sweco.fi . Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen ma 26.7.2021 mennessä. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkakunnat: Tampere