0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2021-08-16

Liiketoiminta-alue

Teollisuus

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Lakiasiantuntija

Haemme Suomeen

LAKIASIANTUNTIJAA

Turvallisuus ja ympäristö -osaston lakitiimiin haetaan lakiasiantuntijaa. Tehtävänäsi on toimia ympäristö/kemikaali/elintarvikejuridiikan asiantuntijana projekteissa. Tyypillisiä toimeksiantoja ovat lupastrategiat, lakiselvitykset, Due Diligence -projektit sekä kemikaalialan konsortioiden hallinta. Erityisesti teemme työtä ympäristönsuojelu-, kemikaali- ja elintarviketurvallisuuslainsäädännön parissa. Pääset mukaan uusien innovaatioiden toteuttamiseen jo varhaisessa vaiheessa.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Lakiasiantuntijalla tulee olla lainopillinen koulutus, mieluiten erikoisalana ympäristö- ja/tai kemikaalijuridiikka. Voit olla vastavalmistunut tai jo pidempään työelämässä ollut. Toimipaikka voi olla mikä tahansa Swecon toimisto Suomessa. Muut tiimin jäsenet ovat tällä hetkellä Joensuussa, Lahdessa ja Helsingissä. Työ edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Myynti- ja markkinointikokemus on eduksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Eeva Punta, puh. 0400 298 465, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi parhaiten tavoitettavissa maanantaisin. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 16.8.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Nivala, Oulu, Parainen, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus