0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2021-08-02

Liiketoiminta-alue

Teollisuus

Paikkakunta

Pääkaupunkiseutu

Layout- ja putkiston päässuunnittelija

Haemme Helsinkiin

LAYOUT- JA PUTKISTON PÄÄSUUNNITTELIJOITA (LEAD ENGINEERS, LAYOUT AND PIPING)

toimimaan suunnittelutiimimme jäsenenä, jossa tehtävänkuvaasi kuuluvat layout- ja putkistosuunnittelun vetäjän tehtävät kemia-, kaivos-, metsä- ja energiateollisuuden asiakkaidemme toimeksiantojen parissa kotimaassa ja ulkomailla.

Täsmällisemmän toimenkuvauksen ja paikan organisaatiossamme sovimme kokemustaustasi pohjalta.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

– Suunnittelu- ja pääsuunnittelijakokemusta vähintään 10 vuotta ja jonkin prosessiteollisuuden 3D-suunnittelujärjestelmän (E3D, PDMS, Smart3D, PDS, Autodesk Plant 3D, Vertex) sujuvaa osaamista
– Kehittämishakuista ajattelutapaa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– Soveltuvuutta tiimityöskentelyyn, asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
– Muiden modernien CAD- ja toimistosovellusten käyttötaitoja
– Halua oppia ja kehittää omaa ammatillista osaamista
– Kirjallista ja suullista esiintymistaitoa sekä suomeksi että englanniksi

Olet jo kokeneempi projektiammattilainen ja omaat tehtävään soveltuvan teknisen peruskoulutuksen, kykenet hahmottamaan laajojakin kokonaisuuksia ja ilmaista itseäsi selkeästi, tarvittaessa myös englannin kielellä.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Lehtinen, puh. 050 329 1382 tai anssi.lehtinen(a)sweco.fi ja Mika Makkonen, puh. 040 083 8099 tai mika.makkonen(a)sweco.fi.

Hakuaika päättyy 2.8.2021. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.sweco.fi/tyopaikat. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkakunnat: Helsinki