0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Viimeinen hakupäivä

20231211

Liiketoiminta-alue

Infra ja liikenne

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Liikenteen mallintamisen ja vaikutusten arvioinnin asiantuntija

Haemme Helsinkiin tai Tampereelle

LIIKENTEEN MALLINTAMISEN JA VAIKUTUSTEN ARVIOINNIN ASIANTUNTIJAA

Haemme liikenneosastollemme vahvistusta liikenteen mallintamisen ja liikenteellisten vaikutusten arviointien pariin.  Haemme tehtävään alalta jo kokemusta kartuttanutta, seuraavaa askeltaan etsivää tekijää, jolla on kokemusta liikenteen mallintamisesta makro- tai mikrotasolla tai mikä vielä parempaa: kummallakin tasolla.

Tehtävänkuvaasi kuuluu mm.:

 • liikenteen mallintamiseen ja liikenteellisten vaikutusten arviointien asiantuntija- ja projektipäällikkötehtävät liikennehankkeissa,
 • asiantuntijatehtävät monialaisissa hankkeissa,
 • tarjoustyöhön osallistuminen,
 • liikenteen mallintamiseen ja vaikutusten arviointiin liittyvää kehitysvastuuta sekä kansainvälisen yhteistyön koordinointia.

Tarkempi tehtävänkuva räätälöidään yhdessä osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta.

Toimimme monipuolisissa ja eri kokoisissa liikennesuunnittelutehtävissä ympäri Suomen. Merkittäviä käynnissä olevia ja viimeaikaisia hankkeitamme ovat esimerkiksi Tampereen ja pääkaupunkiseudun raitiotiehankkeet, useat toimivuustarkastelut, yleissuunnitelmat ja kestävän liikkumisen kehittämishankkeet ympäri maan. Saumaton yhteistyö ja matala organisaatiomme takaavat onnistumisen hankkeessa kuin hankkeessa.

 

Mitä lupaamme sinulle

 • Pääset osallistumaan ja jättämään kädenjälkesi vaihteleviin ja mielenkiintoisiin infrarakentamisen projekteihin Euroopan johtavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä. 
 • Meillä on sinua vastassa avoin, osallistava ja positiivinen ilmapiiri. Haasteita ei tarvitse ratkoa yksin; saat työssäsi tiiviisti yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen. Halutessasi saat kuitenkin paljon vapautta suunnitella ja määrittää oman tapasi työskennellä – uskomme siihen, että päätökset tulee tehdä siellä missä itse työkin.
 • Panostamme osaamisesi kehittymiseen. Käytössäsi on ison organisaatiomme asiantunteva tukiverkosto koko Suomen laajuisesti sekä kansainvälinen liikenteen mallintamisen asiantuntijaverkosto. Meille on tärkeää, että pääset kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, ja tässä me kuuntelemme sinua. Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia sinulle tarjoaa oman Sweco Akatemiamme koulutustarjonta.
 • Joustava, sinun arkeesi sopiva tapa tehdä töitä. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen kestävällä tavalla on meille tärkeää. Työtä teemme hybridimallin mukaisesti – mielellämme myös toisiamme toimistolla kohdaten.  
 • Monipuolinen ja kattava henkilöstöetukokonaisuus, jonka sisältöön pystyt itse vaikuttamaan. 
 • Transforming society together. Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Olet tärkeässä roolissa edesauttamassa ja mahdollistamassa liiketoimintaa, jossa konkreettisesti rakennetaan kestävämpää ja toimivampaa yhteiskuntaa päivittäisessä työssä ympäri Suomen.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus

 

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Edellytämme sinulta:

 • vähintään 5 vuoden kokemusta liikennealalta sekä tehtävään soveltuva koulutus,
 • alan suunnitteluohjelmistojen (esim. EMME, Visum, Vissim, Synchro tai Dynameq) osaamista,
 • kirjallista ja matemaattista kyvykkyyttä,
 • valmiutta tarjous- ja kehitystyöhön.

Aiemman kokemuksen projektipäällikkö- ja asiantuntijatehtävistä luemme eduksesi. Ennen kaikkea odotamme innostunutta ja innovatiivista otetta. Meillä on huippuporukka ja haemme tiimipelaajaa, jolta yhteistyö onnistuu luontevasti. Ole siis yhteydessä, mikäli tunnistat itsesi tästä kuvauksesta!

 

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Mikko Suhonen, puh 040 7159622, mikko.suhonen(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 11.12.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten ethän suotta jätä hakemustasi viime hetkeen. 

Swecon Infra ja liikenne -toimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Olemme myös johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Työmme tuloksena syntyy ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestäviä elinympäristöjä. Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 21 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter