0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220131

Liiketoiminta-alue

Talotekniikka

Paikkakunta

Lahti

Swecon talotekniikkatoimialan asiantuntijat tarjoavat LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelun sekä kiinteistöjen energiataloudellisen käytön ja ylläpidon palveluja. Energia-, elinkaari- ja ympäristöpalveluidemme avulla varmistamme suunniteltujen tavoitteiden toteutumisen sekä investointien kannattavuuden ja pitkän käyttöiän.

LVI-projektipäällikkö / -suunnittelija

Haemme Lahteen

LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ / LVI-SUUNNITTELIJAA

Oletko nuori ja motivoitunut LVI-suunnittelijan alku tai jo hieman kokemusta kartuttanut LVI-alan ammattilainen ja kaipaat uusia ja raikkaita tuulia urallasi. Tule vahvistamaan huippuporukkaamme entisestään! Projektipäällikkönä toimit projektinvetäjänä erilaisissa LVI-suunnittelu- sekä asiantuntijatehtävissä.

Toimeksiantomme käsittävät monipuolisia uudis- ja peruskorjaushankkeita, pienistä asiantuntijatehtävistä aina merkittäviin suurhankkeisiin asti. Tarkempi tehtäväkuva voidaan räätälöidä oman erikoistumisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Voit olla etsimämme LVI-Projektipäällikkö tai LVI-suunnittelija, jos sinulla on:

  • insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto
  • halu oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä alasi asiantuntijana
  • LVI-suunnitteluohjelmistojen tuntemusta (MagiCAD)
  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • muutaman vuoden suunnittelukokemus

Arvostamme asiakaslähtöistä työtapaa ja vastuullisuutta. Toimintatapasi on oma-aloitteinen ja yhteistyökykysi ansiosta pystyt viemään asioita sujuvasti eteenpäin hyvässä yhteishengessä. Pystyt löytämään luovasti ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin. 

Meillä on nuorekas, avoin ja dynaaminen työyhteisö, jossa asioita tehdään ja koetaan yhdessä. Tuemme henkilöstön osaamisen kehittämistä tarjoamalla mm. erilaisia kouluttautumis- ja työssäoppimismahdollisuuksia. Tarjoamme nykyaikaiset työskentelyvälineet ja – prosessit, sekä monipuoliset henkilöstöetumme tukevat muun muassa liikunnallisia ja kulttuurillisia harrastuksia.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Vallinen, puh. 040 543 1636, jouni.vallinen@sweco.fi .

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 31.1.2022 mennessä.

Paikkakunnat: Lahti

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap