0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2021-09-27

Liiketoiminta-alue

Talotekniikka

Paikkakunta

Pääkaupunkiseutu

LVI-suunnittelija

Haemme Helsinkiin

LVI-SUUNNITTELIJAA

Haemme asuntosuunnitteluun LVI-suunnittelijaa. Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa ja välittömässä ilmapiirissä alan parhaiden suunnittelijoiden kanssa. Mahdollistamme ja tuemme kehittymistäsi oman kiinnostuksesi mukaisesti. Kohteemme edustavat tyypillisesti korttelikokonaisuuksia ja yhä enenevissä määrin hybridirakennuksia. Tietomallintaminen on meille arkipäivää.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Omaat vähintään alan AMK -tutkinnon ja kenties muutaman vuoden työkokemuksen suunnittelun parissa. Arvostamme avointa ja innokasta asennetta uusien asioiden oppimiseen.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä suunnittelujohtaja Antti Torkki, puh. 050 400 5390, antti.torkki@sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 27.9.2021 mennessä. 

Paikkakunnat: Helsinki

 #LI-JE1