0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220530

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Maaperätutkija / Kairaaja

Haemme joukkoomme

MAAPERÄTUTKIJAA / KAIRAAJAA

Koetko olevasi maaperätutkimusten rautainen ammattilainen? Tule työskentelemään Suomen monipuolisimpaan infran ja teollisuushankkeiden parissa toimivaan organisaatioon! Etsimme nyt maaperätutkimusten asiantuntijoita monipuolisiin pohjatutkimustehtäviin.

Kuuden kairausryhmän maaperätutkimusyksikkömme toteuttaa suunnittelu- ja rakennushankkeiden tutkimuksia mm. rautatie-, tie- ja katuhankkeissa, teollisuushankkeissa työalueena on koko Suomi, joten asuinpaikkakunnallasi ei ole suurta merkitystä. Työtä tehdään jatkuvasti maastossa ympärivuotisesti ja on pääsääntöisesti reissutyötä. Työ on normaalisti päivätyötä, mutta tarvittaessa työtä tehdään öisin, jos työkohteet sitä edellyttävät.

Maaperätutkijana työskentelet tiimipäällikkösi alaisuudessa. Tehtäviisi kuuluu hoitaa maaperätutkimusten monipuolisia tehtäviä itsenäisesti, annetun pohjatutkimussuunnitelman mukaisesti.

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa:

  • kairaustyöt monitoimikairakoneella (mm. paino-, puristin-heijari-, porakone-, cptu- ja siipikairaukset, häiriintyneet ja häiriintymättömät maanäytteenotot, pohjavesiputkien asennukset)
  • kairausten valmistelevia töitä, kuten reittisuunnittelut, tutkimuspisteiden paikalleenkartoitukset, kaapelinäyttöjen vastaanotto
  • tutkimustulosten editointia ja raportointi
  • muut geoteknisiin tutkimuksiin liittyvät työt osaamisesi mukaisesti

Käytössäsi on kuorma-auto kairakoneen ja tarvittavan kaluston kuljettamiseen työkohteisiin. Käyttöösi tulet saamaan kokemuksesi perusteella kesällä 2022 valmistuvan raskaan monitoimikairan GM100 tai yhden keskiraskaista monitoimikairoistamme.

Tarjoamme mielenkiintoisia, itsenäisiä ja haastavia tehtäviä, sekä mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen monipuolisissa maaperätutkimusprojekteissa yhdessä Suomen suurimmista infra-alan yrityksistä. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeitamme ovat rautatieverkoston kehittämiseen liittyvät hankkeet Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Pohjanmaan alueilla sekä useat eri teollisuushankkeiden tutkimustyöt. Liity mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan!

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta geoteknisten maaperätutkimusten parissa toimimisesta. Sinulla on kuorma-autokortti tai edellytykset sellaisen hankkimiseen. Osaat käyttää tekstinkäsittelyohjelmia kairaustulosten editointiin. Nautit ulkona työskentelystä ja sinulla on mahdollisuus viikoittaiseen reissutyöhön. Pohjatutkijan pätevyys katsotaan eduksi.

Tehtävään haetaan vastuuntuntoista, oman työn tuloksesta ylpeää, ennakkoluulotonta ja yhteistyökykyistä henkilöä. Ajokortti ja matkustusvalmius on ehdoton vaatimus työssä suoriutumiseen.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jyri Erkkilä, puh. 040 8664797, jyri.erkkila(a)sweco.fi

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 30.5.2022 mennessä. Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Paikkakunnat: Helsinki, Kouvola, Tampere, Riihimäki, Varkaus, Oulu, Lahti, Turku, Kuopio, Joensuu

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 18 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap