0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220131

Liiketoiminta-alue

Asiantuntijapalvelut

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon korjausrakentamisen asiantuntijoiden osaaminen kattaa kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Vahvuuksiamme ovat taloyhtiöprojektit, sisäilmakonsultointi sekä korjausrakennesuunnittelu.

Määräasiantuntija

FMC Laskentapalvelut Oy hakee Helsinkiin, Jyväskylään, Kuopioon, Rovaniemelle ja Ouluun

MÄÄRÄASIANTUNTIJAA

Olemme Suomen johtava rakennusalan kustannus- ja määrähallinnan palveluiden tuottaja sekä tietomallipohjaisten määrähallintaratkaisujen tarjoaja. Haemme nyt vahvistusta tiimiimme!

Määräasiantuntijana pääset osallistumaan hyvin monipuolisiin hankkeisiin. Tehtävänäsi ovat tarjouslaskennan ja tuotannon määrä­tietojen tuottaminen yhdessä projektitiimin kanssa.

Tarjoamme alan johtavan yrityksen ammattimaisen ympäristön, jossa on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoa kokeneen laskentatiimin jäsenenä sekä soveltaa alan kehittyneimpiä laskentamenetelmiä. Tarjoamme mahdollisuuden kehit­tyä muun muassa 3D-BIM määrätiedon edelläkävijänä.

FMC Laskentapalvelut Oy on osa Sweco-konsernia. Lisätietoa löydät FMC:n verkkosivuilta https://www.fmclaskentapalvelut.fi/

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.  Swecolla tehdään yhteistyötä monialaisissa hankkeissa niin toimialojen kuin eri maidenkin välillä.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on mielenkiintoa perehtyä rakentamisen yksityiskohtiin ja kokonaisuuksiin. Aiempaa kokemusta ei välttämättä tarvita, koulutamme sinut tehtäviimme. Arvostamme yhteistyökykyistä ja positiivista asennetta sekä tarkkuutta ja keskittymiskykyä. Omaksut nopeasti asioita ja pidät kiinni sovituista aikatauluista. Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutustausta esim. rakennusmestari tai -insinööri sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja antaa Timo Isoranta, p. +358 (0) 40 7217296, timo.isoranta@sweco.fi

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2022 mennessä alla olevan hakupainikkeen kautta. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkakunnat: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Rovaniemi, Oulu

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap