0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220530

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Mittaajia

Haemme joukkoomme

MITTAAJIA

Tule työskentelemään Suomen monipuolisimpaan infran ja teollisuushankkeiden parissa toimivaan organisaatioon! Etsimme nyt mittauksen ammattilaisia monipuolisiin mittaustehtäviin.

Mittausyksikkö toteuttaa suunnittelu- ja rakennushankkeiden mittauksia pääosin rautatie-, tie- ja katuhankkeissa, työalueena on koko Suomi. Työtä tehdään jatkuvasti maastossa. Työ on normaalisti päivätyötä, mutta tarvittaessa työtä tehdään öisin tai useammassa vuorossa ja viikonloppuisin, jos työkohteet sitä edellyttävät.

Mittaajana työskentelet tiimipäällikkösi alaisuudessa. Tehtäviisi kuuluu hoitaa mittaustoimialan monipuolisia tehtäviä itsenäisesti. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa eri mittausprojektien vastuuhenkilönä toimiminen, mittaustöiden koordinointi omissa projekteissasi, mittaustyön alkuvalmistelut, maastomittaukset, mittaustiedon jatkokäsittely, raportointi ja arkistointi sekä mittaustoiminnan kehittäminen. Käytössäsi on työauto mittauskalustoineen ja työt ovat pääasiassa ulko- ja matkatöitä.

Tarjoamme mielenkiintoisia, itsenäisiä ja haastavia tehtäviä mukavassa porukassa, sekä mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen monipuolisissa mittausprojekteissa yhdessä Suomen suurimmista infra-alan yrityksistä. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeitamme ovat tällä hetkellä Tampereen ja pääkaupunkiseudun allianssimuotoiset ratikkahankkeet, sekä useita rataverkolla käynnissä olevia hankkeita. Liity mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan!

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Odotamme, että sinulla on mittausalan koulutus (kartoittaja/maanmittausinsinööri) tai muu pitkäaikainen kokemus mittaustöistä. Odotamme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus mittaustöistä. Kokemus infrahankkeiden mittaustöistä sekä 3D-Win ja Autocad ohjelmistojen hallinta katsotaan eduksi henkilöä valittaessa.

Tehtävään haetaan ahkeraa, vastuuntuntoista, ennakkoluulotonta ja yhteistyökykyistä henkilöä, joka ottaa vastuun työnsä jäljestä ja on kiinnostunut oppimaan uutta. Ajokortti ja matkustusvalmius on ehdoton vaatimus työssä suoriutumiseen.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jouni Järvilehto, puh. 040 8661696, jouni.jarvilehto(a)sweco.fi

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 30.5.2022 mennessä. Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Paikkakunnat: Helsinki, Kouvola, Tampere, Riihimäki, Varkaus, Oulu, Lahti, Turku, Kuopio, Joensuu

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 18 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap