0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20211129

Liiketoiminta-alue

Rakennetekniikka

Paikkakunta

Kuopio

Swecon rakennetekniikkatoimialan asiantuntijoiden osaaminen kattaa rakennesuunnittelun kaikki osa-alueet, kohdetyypit ja materiaalit. Tunnettuja työnäytteitämme ovat mm. Kaisatalo, Tampereen tornihotelli sekä maan suurimmat kauppakeskukset. Sweco on rakennesuunnittelun markkinajohtaja Suomessa.

NR-suunnittelija

Haemme Kuopion toimipisteeseen

NR-suunnittelijaa

NR-osastomme suunnittelee vuosittain asiakkaillemme n. 20 000 NR-suunnitelmaa. Kasvavan kysynnän myötä haemme nyt joukkoomme NR-suunnittelijaa Kuopion toimipisteellemme. Olemme Suomen johtava puurakenteiden suunnittelija.

Työsi on itsenäistä, mutta ei yksinäistä. Meillä pääset työskentelemään osaksi osaavaa ja asiantuntevaa suunnittelutiimiä, joista osa työskentelee Tampereella ja osa Kuopiossa. Jokaisella suunnittelijallamme on omat vastuulliset asiakkaat, joiden valmistavia NR-tuotteita he suunnittelevat. Suunnittelussa hyödynnämme omaa, itse kehitettyä Inspectalla hyväksyttyä suunnitteluohjelmaa, Wode 2000.

Tule kanssamme rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta, ja me takaamme sinulle alan mielenkiintoisimmat projektit ja ammattitaitoisen työyhteisön, jonka kanssa viihdyt!

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Toivomme sinulla olevan vähintään viiden vuoden kokemusta NR-suunnittelusta, sekä tehtävään soveltuva rakennusalan AMK-koulutus. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja viestit sujuvasti ja selkeästi suomen kielellä. Toimit luontevasti osana ryhmää etkä karta itsenäisiä työsuorituksia. Osaat käyttää tämän päivän Office-työkaluja ja Autocad-suunnitteluohjelmaa näppärästi.

Tärkeintä kuitenkin on, että olet halukas kehittymään, suhtaudut myönteisesti uuden oppimiseen ja olet kiinnostunut ottamaan asioista selvää. Otat vastuun omasta suunnittelutyöstäsi etkä arkaile keksiä uusia tapoja tehdä asioita. Avoin suhtautuminen ja kiinnostus erilaisia rakennesuunnittelun tehtäviä kohtaan auttaa sinua menestymään työssäsi. Olet vahvimmillasi uusien asioiden äärellä ja utelias etsimään ratkaisuja haastaviinkin ongelmiin.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Pynnönen puh. 040 713 3245, petri.pynnonen@sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 29.11.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Kuopio

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter