0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20211129

Liiketoiminta-alue

Talotekniikka

Paikkakunta

Tampere

Swecon talotekniikkatoimialan asiantuntijat tarjoavat LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelun sekä kiinteistöjen energiataloudellisen käytön ja ylläpidon palveluja. Energia-, elinkaari- ja ympäristöpalveluidemme avulla varmistamme suunniteltujen tavoitteiden toteutumisen sekä investointien kannattavuuden ja pitkän käyttöiän.

Opiskelijaharjoittelija / sähkösuunnittelija

Haemme Tampereelle

OPISKELIJAHARJOITTELIJAA / SÄHKÖSUUNNITTELIJAA (TALOTEKNIIKKA)

Oletko insinööri / DI -opintojen loppuvaiheessa ja suunniteltu valmistumisesi on vuonna 2022? Tai oletko kenties vastavalmistunut, mutta et ole vielä löytänyt sopivaa työpaikkaa? Oli tilanteesi kumpi tahansa, ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan löydettäisiinkö juuri Sinulle sopiva urapolun aloitus Swecolta.

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen sähkö-, tele- ja turvasuunnittelu. Työ tapahtuu suurimmaksi osaksi projektitiimeissä ja työskentelet myös asiakasrajapinnassa. Asiakkainamme on mm. julkisia ja yksityisiä kiinteistönomistajia sekä rakennusliikkeitä.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Lue lisää swecolaisesta työkulttuurista täältä: https://www.sweco.fi/ura/tyoskentely-swecolla/ 

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Olet hiljattain valmistunut sähköinsinööri/-DI tai olet opintojesi loppuvaiheessa
  • asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Lisäksi arvostamme kokemusta sähköurakoinnista ja -asennuksista, MagiCad Electrical osaamista ja englanninkielen taitoa.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyri Renkola, puh. 0400 858 962, jyri.renkola@sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 29.11.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Tampere

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter