0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Viimeinen hakupäivä

20231211

Liiketoiminta-alue

Teollisuus ja energia

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Palotekninen suunnittelija / konsultti

Haemme ensisijaisesti Tampereelle, Ouluun, Kokkolaan tai Helsinkiin teollisuuden

PALOTEKNISTÄ SUUNNITTELIJAA / KONSULTTIA

Onko sinulla kiinnostusta olla mukana viemässä teollisuutta kohti kestävämpää huomista? Swecolla toteutamme ratkaisuja, joissa sinulla on mahdollisuus olla mukana luomassa omaa tulevaisuuttamme; olemme vahvasti mukana esimerkiksi energiamurrokseen liittyvissä huippuprojekteissa. Toimivat ja kestävät teollisuuden palotekniset ratkaisut tarvitsevat suunnittelijansa – olisitko se sinä?

Toimit teollisuuden paloteknisen asiantuntijan roolissa osana suunnitteluryhmää. Työssäsi toimit kaivos-, metsä-, kemian-, energia-, lääke-, elintarviketeollisuuden asiakkaidemme toimeksiantojen parissa kotimaassa ja ulkomailla. Teemme yhteistyötä merkittävien teollisuuden toimijoiden kanssa. Työskentely tapahtuu suurimmaksi osaksi projektitiimeissä ja työskentelet myös viranomais- sekä asiakasrajapinnassa.

Jos haluat kehittyä koko toimialalle tärkeiden kysymysten ratkaisijaksi ja työskennellä erittäin hyvähenkisessä huippuammattilaisten yhteisössä, tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet. Me kuuntelemme rohkeitakin visioita ja ratkaisuehdotuksia. Asetamme riman korkealle, mutta samalla varmistamme, että työntekijöillämme on kaikki edellytykset tavoitteiden saavuttamiseksi.

Osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta muokkaamme toivomustesi mukaisen tarkemman tehtävänkuvan, joka voi olla esimerkiksi projektipäällikön rooli, jolloin vastaat oman suunnittelualan ratkaisuista ja esityksistä.

Haemme paloteknistä suunnittelijaa tiimimme vahvistukseksi ensisijaisesti Tampereelle, Ouluun, Kokkolaan tai Helsinkiin. Myös muut Swecon Teollisuus ja energia -toimialan toimipisteet ovat mahdollisia.

 

Mitä lupaamme sinulle

  • Pääset osallistumaan ja jättämään kädenjälkesi vaihteleviin ja mielenkiintoisiin teollisuuden projekteihin Euroopan johtavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä.

 

  • Meillä on sinua vastassa avoin, osallistava ja positiivinen ilmapiiri. Haasteita ei tarvitse ratkoa yksin; saat työssäsi tiiviisti yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen.

 

  • Panostamme osaamisesi kehittymiseen. Käytössäsi on ison organisaatiomme asiantunteva tukiverkosto koko Suomen laajuisesti sekä tarjoamme erilaisia urakehitysmahdollisuuksia. Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia sinulle tarjoaa oman Sweco Akatemiamme koulutustarjonta.

 

  • Joustava, sinun arkeesi sopiva tapa tehdä töitä. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen kestävällä tavalla on meille tärkeää. Työtä teemme hybridimallin mukaisesti – mielellämme myös toisiamme toimistolla kohdaten.  

 

  • Monipuolinen ja kattava henkilöstöetukokonaisuus, jonka sisältöön pääset itse vaikuttamaan.

 

  • Transforming society together. Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Olet tärkeässä roolissa edesauttamassa ja mahdollistamassa liiketoimintaa, jossa konkreettisesti rakennetaan kestävämpää ja toimivampaa yhteiskuntaa päivittäisessä työssä, tuhansilla suunnittelupöydillä, työmailla ja studioilla ympäri Suomen. Omalta osaltasi vaikutat erityisesti energiamurroksen edistämiseen Suomessa.

 

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

 

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. insinööri AMK / DI). Olet kerryttänyt useamman vuoden kokemusta teollisuuden ja/tai talo- ja kiinteistöpuolen paloteknisestä suunnittelusta tai konsultoinnista. Sinulla on FISE-pätevyys paloturvallisuudesta (minimivaatimus tavanomainen, vaativa ja erittäin vaativa katsotaan eduksi).

Sinulta sujuu hyvin niin itsenäinen työskentely kuin tiimityö. Asenteesi on asiakaslähtöinen, sinulla on vastuunottohalua ja tartut mielellään uusiin haasteisiin. Lisäksi olet utelias ja valmis kehittämään uusia toimintatapoja, sekä osaat hahmottaa kokonaisuuksia. Sinulla on sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito. 

Arvostamme lisäksi erityisesti:

– Kokemusta teollisista ratkaisuista ja tekniikoista

– Osaamista toiminnallisesta palomitoituksesta

– Aiempaa suunnittelukokemusta alalla yleisesti käytetyllä suunnittelujärjestelmillä ja/tai valmiutta omaksua uusien ohjelmistojen käyttö

– Muiden modernien CAD- ja toimistosovellusten käyttötaitoja

 

Lisätiedot ja hakeminen

Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Lamminperä, puh. 045 130 7583, marko.lamminpera(a)sweco.fi. Voit hakea tehtävään oheisen hakulinkin kautta ma 11.12.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten ethän suotta jätä hakemustasi viime hetkeen.

Paikkakunnat: Tampere, Oulu, Kokkola, Helsinki

 

Swecon teollisuus ja energia -toimialan asiantuntijat tarjoavat korkealaatuisia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja prosessi- ja energiateollisuudelle. Valjastamme osaamisemme energiamurroksen ja kestävän teollisuuden ja yhteiskunnan ratkaisuiksi. Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 21 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter