0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2021-08-16

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Pohjatutkija

Haemme joukkoomme

POHJATUTKIJOITA

Tule työskentelemään Suomen monipuolisimpaan infran ja teollisuushankkeiden parissa toimivaan organisaatioon! Etsimme nyt kairaustöiden ammattilaisia maaperätutkimusyksikköön.

Maaperätutkimusryhmämme toteuttaa pohjatutkimustoimeksiantoja pääosin rautatie-, tie- ja katuhankkeissa, työalueena on koko Suomi ja mahdollisesti projekteja myös Ruotsissa ja Norjassa. Työtä tehdään jatkuvasti maastossa. Työ on normaalisti päivätyötä, mutta tarvittaessa työtä tehdään öisin tai useammassa vuorossa ja viikonloppuisin, jos työkohteet sitä edellyttävät. Suurimmaksi osaksi työ on reissutyötä.

Päätehtäviäsi ovat pohjatutkimusten tekeminen Suomessa käytettävillä tutkimusmenetelmillä, kuten paino-, puristin-heijari- ja siipikairaus, porakonekairaus, näytteenotto sekä maastossa tehtävät selvitys- ja mittaustehtävät.

Tarjoamme mielenkiintoisia, itsenäisiä ja haastavia tehtäviä mukavassa porukassa, sekä mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen monipuolisissa tutkimusprojekteissa yhdessä Suomen suurimmista infra-alan yrityksistä. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeitamme ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset raitiotiehankkeet, sekä Kupittaa-Turku kaksoisraiteen ja Turun ratapihan suunnittelu. Liity mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan!

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Odotamme Sinulta:

• reipasta ja oppimishaluista asennetta
• valmiutta ulkotöihin ja vaihteleviin työaikoihin
• matkustusvalmiutta
• C-luokan ajokorttia
• työkokemus pohjatutkimus-/maarakennustöistä katsotaan eduksi
• ymmärrys erilaisten maarakennuskoneiden toiminnasta ja “rassauksesta” auttaa pärjäämään työtehtävässä
• Väyläviraston edellyttämä pohjatutkijan pätevyys katsotaan eduksi
• Trafin myöntämä kelpoisuuskirja liikenneturvallisuustehtäviin katsotaan eduksi

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa 12.-31.7.2021 Timo Cronvall, puh. 040 862 1646, timo.cronvall@sweco.fi ja 1.8.2021 alkaen Jyri Erkkilä, puh. 040 866 4797, jyri.erkkila@sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 16.8.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Kouvola, Tampere, Riihimäki, Varkaus, Oulu, Lahti, Turku, Kuopio, Joensuu