0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2021-08-02

Liiketoiminta-alue

Projektinjohto - PM

Paikkakunta

Pääkaupunkiseutu

Projekti-insinööri

Haemme Helsinkiin

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten ja merkittävien rakennushankkeiden projektinjohtotehtävissä. Toimit hankkeita johtavan projektipäällikön oikeana kätenä yhdessä sovittujen vastuualueiden mukaisesti. Pääset kehittymään alan parhaimpien projektipäälliköiden mukana ja kokemuksen karttuessa, voit ottaa myös lisää vastuuta. Tätä kautta voimme tarjota monipuolisia urapolkuja. Nyt etsimme projekti-insinöörejä erilaisiin toimi-/liiketila hankkeisiin.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo hieman kokeneempi tekijä, räätälöimme roolin valittavan henkilön mukaan.

Aikaisempi kokemus rakennuttamisen, suunnittelun tai urakoitsijan työnjohdon osalta katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on itsenäinen ja vastuullinen työote ja olet jo saanut valmiiksi AMK tai yliopistotason rakennusalan korkeakoulututkinnon. Jotta voit menestyä työssäsi, tarvitset lisäksi sujuvan suomen kielen taidon sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi on, mikäli pystyt työskentelemään myös englanniksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Saracon toimitusjohtaja Jukka Posti, puh. 040 524 3930, jukka.posti@saraco.fi. Saraco on osa Sweco -konsernia.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi saraco@saraco.fi ma 2.8.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki