0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220516

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Projektijohtamisen asiantuntijoita

Haemme useille paikkakunnille

PROJEKTIJOHTAMISEN ASIANTUNTIJOITA 

Oletko kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja infran suunnittelutehtävistä? Arvostatko aidosti välittävää, avointa ja inspiroivaa työyhteisöä? Tai kenties sitä, että työhösi liittyvät muut asiantuntijatehtävät voit kaikki selvittää omien työkavereidesi kanssa ilman ulkopuolisia konsultteja? Mikäli näin on, olemme Swecon ratasuunnittelussa juuri sinua varten!

Haemme nyt uusia vahvistuksia rauta- ja raitiotiesuunnitteluprojektiemme johtamistiimeihin. Merkittäviä parhaillaan käynnissä olevia raitiotiehankkeitamme ovat muun muassa allianssimuotoiset Tampereen raitiotie, Raide-Jokeri, Kruunusillat ja Kalasatamasta Pasilaan raitiotie. Isoimpia käynnissä olevia rautatiehankkeitamme ovat kolme eri ratasuunnitelmaa Turun tunnin junaan liittyen sekä rakentamissuunnitelmavaiheessa olevat Tampereen henkilöratapiha, Turun ratapiha ja Kupittaa-Turku kaksoisraide ja ST-hankkeena toteutettava Oulaisten ja Haapajärven raakapuukuormauspaikat.

Meillä pääset tekemään osaamistaustasi ja aiempi työkokemuksesi huomioiden projektinjohto- ja asiantuntijatehtäviä mukavassa porukassa valtakunnan merkityksellisimpiin infraprojekteihin. Meiltä löytyy alan laaja-alaisin osaaminen ja tuemmekin urapolkusi ja taitojesi yhä kehittymistä tarjoamalla työsi tueksi mentorointia kokeneiden eri tekniikkalajiemme asiantuntijoiden toimesta sekä omaan kouluttautumiseesi muun muassa Swecon erinomaiset projektinjohtokoulutukset ja tarpeelliset ohjelmisto- ja pätevyyskoulutukset.

Toimipisteesi sijainti on ensisijaisesti jokin seuraavista paikkakunnista: Helsinki, Tampere, Kouvola, Lahti, Oulu tai Turku. Swecolla on Suomessa toimistoja lähes 30 paikkakunnalla, mikä mahdollistaa toimipisteesi siirtymisen myös toisaalle elämäntilanteen eri muutoksissa tai toiveissasi palata esimerkiksi takaisin kotiseudullesi. Tarjoamme tottakai myös joustavan etätyömahdollisuuden.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Edellytämme sinulta DI- tai AMK-tason koulutusta ja projektijohtamisen keskeisistä taidoista

  • projektin tilannekuvan hahmotuskykyä
  • raportoinnin kyvykkyyttä
  • ilmaisu- ja neuvottelutaitoja asiakastyössä
  • ihmislähtöistä ja arvostavaa otetta suunnitteluprojektiemme sisäiseen johtamiseen

Aiempi kokemuksesi infran suunnitteluprojekteissa toimimisesta katsotaan eduksesi, mutta ei ole edellytys tehtävässä menestymiselle.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Jori Lehtikangas, puh. 040 863 0674 ja jori.lehtikangas@sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 16.5.2022 mennessä

Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Kouvola, Lahti, Oulu, Turku

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 18 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap