0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2021-08-16

Liiketoiminta-alue

Teollisuus

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Projektipäällikkö

Haemme Poriin tai Raumalle

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Liiketoiminnan kasvaessa vahvistamme Satakunnan toimintojen vahvuutta ja haemme projektipäällikköä monipuolisiin teollisuuden suunnittelutoimeksiantoihin tai projekteihin. Tehtävät sijoittuvat Satakunnan alueen teollisuuteen. Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten hankkeiden parissa Euroopan johtavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä. Toimipisteenä voi olla Pori tai Rauma.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Projektipäällikön tehtävässä vastaat erilaisten teollisuuden projektien johtamisesta ja pystyt myös tarvittaessa toimimaan eri suunnittelualojen vetäjänä monipuolisissa toimeksiannoissa. Tehtävässä korostuvat erityisesti tiimityöskentelytaidot, asiakaslähtöisyys, neuvottelutaidot ja kokemus sekä ymmärrys teollisuuden suunnittelutarpeista.

Tehtävissä kokemusvuosiasi tärkeämpää ovat hyvät projektinhoito- ja yhteistyötaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilari Silvola puh. 040 8233010, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 16.8.2021 mennessä. 

Paikkakunnat: Pori, Rauma