0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20211206

Liiketoiminta-alue

Projektinjohto - PM

Paikkakunta

Pääkaupunkiseutu

Swecon rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden asiantuntijat toimivat infra-, talo- ja teollisuustoimialoilla sekä terveydenhuoltosektorilla. Suurimpia käynnissä olevia hankkeitamme ovat mm. Länsimetro, Helsingin ratapihan muutostyöt sekä Kainuun Uusi Sairaala -allianssi. Sweco on Suomen johtava rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden tarjoaja.

Projektipäällikkö asuntokohteisiin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ ASUNTOKOHTEISIIN, HELSINKI

Etsimme nyt asiakaslähtöistä projektipäällikköä Sweco PM Oy:n Saraco-yksikön asuntorakennuttamisen avainrooliin. Projektipäällikön tehtäviin kuuluu vastata asiakkaidemme kiinteistöjen kehittämisestä ja projektinjohdosta kehitysvaiheesta toteutuksen loppuun asti. Johdat erilaisten projektien projektiorganisaatioita, joihin kuuluvat oman projektihenkilöstömme lisäksi suunnittelijat, muut palveluntarjoajat ja toteutuksesta vastuussa olevat urakoitsijat. Työtoverinasi hankkeessa voi olla Swecon rakennuttaja- tai projekti-insinööri ja talotekniikan asiantuntija, toteutusvaiheessa myös valvonnasta vastaavat rakennustekniikan ja talotekniikan asiantuntijat. Osallistut myös toimintamme kehittämiseen omien vahvuuksiesi mukaisesti. Ryhmärakennuttamishankkeissa projektipäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä muun RR-organisaation kanssa ja vastaa hankkeiden suunnittelun- ja toteutusvaiheen toimenpiteistä.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla tulisi olla rakennusalan koulutus (DI tai ins.amk) ja kokemusta projektien johtamisesta/rakennuttamisesta. Tehtävän hoidon kannalta on eduksi, jos sinulla on RAP- tai RAPS-pätevyys, mutta ne eivät ole pakollisia edellytyksiä. Sinulla on näkemystä ja kykyä johtaa suunnittelua niin, että hanke tuottaa mahdol­li­sim­man paljon arvoa sen tuleville käyttäjille ja omistajille. Sinulla on kykyä johtaa myös toteutusta ja ratkaista hankkeen ongelmia. Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluat aikaan­saada lopputuloksia, joista voit tulevaisuudessa olla ylpeä.

Toivomme, että sinulla on itsenäinen ja vastuullinen työote. Jotta voit menestyä työssäsi, tarvitset lisäksi sujuvan suomen kielen taidon. Eduksi on, mikäli pystyt työskentelemään myös englanniksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Saraco-yksikön toimisto sijaitsee Kampissa Annankadulla, mutta työskentely Swecon toimistolla Ilmalassa on myös mahdollista. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Saraco-yksikön johtaja Jukka Posti, puh. 040 524 3930, jukka.posti@sweco.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta maanantaihin 6.12.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo ennen tätä päivämäärää. Toivottava aloitusajankohta on vuodenvaihde 2022. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Paikkakunnat: Helsinki

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter