0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20211129

Liiketoiminta-alue

Rakennetekniikka

Paikkakunta

Tampere

Swecon rakennetekniikkatoimialan asiantuntijoiden osaaminen kattaa rakennesuunnittelun kaikki osa-alueet, kohdetyypit ja materiaalit. Tunnettuja työnäytteitämme ovat mm. Kaisatalo, Tampereen tornihotelli sekä maan suurimmat kauppakeskukset. Sweco on rakennesuunnittelun markkinajohtaja Suomessa.

Projektipäällikkö betonirakenneosastolle

Haemme nyt Tampereen toimipisteellemme

Projektipäällikköä betonirakenneosastolle

Projektipäällikkönä toimit projektinvetäjänä ja projektitiimin tukena. Projekteinasi saattaa olla uusi teollisuusrakennus, vanhan täydennysrakentaminen tai muutos- ja korjausrakentaminen. Työsi on itsenäistä ja vastuullista mutta et ole yksin – toimimme tiiviissä yhteistyössä toistemme kanssa ja työssäsi sinulla on esimiehen ja asiantuntijoiden tuki niin hallinnollisissa kuin teknisissäkin asioissa. Meillä olet osa mukavaa, asiantuntevaa ja osaavaa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan.  

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Olet asiakaslähtöinen ja itsenäinen tekijä, joka pitää asiakaspalvelutilanteista ja uskaltaa jalkautua myös kentälle. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja viestit sujuvasti ja selkeästi suomen kielellä, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Jotta menestyt tehtävässä, sinulla tulisi myös olla aikaisempaa kokemusta projektipäällikön tehtävistä, vähintään 6 vuoden kokemus valmistumisen jälkeen sekä alan korkeakoulututkinto (DI/RI/Insinööri AMK). Sinulle tulee olla ymmärrystä rakennusten rakenneteknisestä toiminnasta. Odotamme sinulta AutoCadin hallintaa. Tekla Structures -osaaminen ja kokemus työmaalla työskentelystä on eduksesi.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Hamppula, puh. 050 4055 283, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 29.11.2021 mennessä.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter