0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220606

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Raideliikenteen asiantuntija

Kiinnostaisiko työ raideliikenteen asiantuntijana kestävän liikennejärjestelmän kehittämisessä? Haemme tulevaisuuden huippuosaajaa rataliikenneryhmäämme raideliikenteen asiantuntija- ja suunnittelutehtäviin valtakunnan merkittävimpiin rataverkon kehittämishankkeisiin ja suurten kaupunkiseutujen raitiotiehankkeisiin. Raideliikenteen asiantuntijatehtävässä pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi turvallisen, toimivan ja ilmastoystävällisen yhteiskunnan rakentamiseen monipuolisissa projekteissa isossa asiantuntijaorganisaatiossamme.

Raideliikenteen asiantuntijana vastuullasi on liikenteellisten selvitysten ja hankearviointien laatiminen, raideliikenteen asiantuntijatehtävät eri suunnitteluvaiheissa sekä liikenteen vaikutustarkastelut kuten liikenne-ennusteet, raideliikenteen simulointi ja ratakapasiteettitarkastelut oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti. Käytämme projekteissamme raideliikenteen suunnittelu- ja simulointiohjelmia sekä paikkatieto-ohjelmistoja.

Toivomme sinulta kiinnostusta ja intoa raideliikenteen kehittämiseen. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvän suunnittelutoiminnan parissa, nykyaikaiset työmenetelmät, joustavat etätyömahdollisuudet, monialaisten asiantuntijoiden tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden edetä urallasi. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi säännöllisillä koulutuksilla.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja soveltuva koulutus tai olet opintojen loppuvaiheessa. Olet kartuttanut kokemuksesi joko raide- tai kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja suunnittelijana tai olet vasta urasi alkuvaiheessa ja motivoitunut oppimaan.

Suunnitteluohjelmistojen hallinta, kirjallisten tekstien tuottaminen sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Tarjoamme mahdollisuuden toimia projektipäällikkönä ja osallistua ulkomaan projekteihimme. Arvostamme matkustusvalmiutta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävistä antaa Martta Viljanen, puh. 040 866 4826 martta.viljanen(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 6.6.2022 mennessä. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Turku, Kouvola, Kuopio, Oulu

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 18 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap