0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20211129

Liiketoiminta-alue

Rakennetekniikka

Paikkakunta

Tampere

Swecon rakennetekniikkatoimialan asiantuntijoiden osaaminen kattaa rakennesuunnittelun kaikki osa-alueet, kohdetyypit ja materiaalit. Tunnettuja työnäytteitämme ovat mm. Kaisatalo, Tampereen tornihotelli sekä maan suurimmat kauppakeskukset. Sweco on rakennesuunnittelun markkinajohtaja Suomessa.

Rakennesuunnittelija ja projekti-insinööri

Haemme kasvavaan joukkoomme Tampereelle ja Kuopioon

PUURAKENTAMISEEN RAKENNESUUNNITTELIJAA JA/TAI PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Kiehtooko puurakentaminen? Tervetuloa markkinajohtajan joukkueeseen!

Haemme pelotonta ja ennakkoluulotonta rakennesuunnittelijaa projektinveto- ja suunnittelutehtäviin. Työnkuvasi kattaa monipuolisia suunnittelutehtäviä puurakentamisen parissa. Toimenkuvasi voimme räätälöidä juuri sinulle sopivaksi osaamisesi ja työkokemuksesi mukaan. Pääset työskentelemään osana monialaista, energistä ja osaavaa suunnittelutiimiä, joilla on tekemisen meininki ja loistava työilmapiiri.

Swecon rakennesuunnittelijoiden työnäytteitä puurakennuksista ovat mm. Wood Cityn kortteli, jossa mm. Supercellin pääkonttori, Isokuusen päiväkoti ja koulu Tampereella, Stora Enson pääkonttori Helsingissä, Mansikkalan koulu Imatralla, Lidl Riihimäen puurakenteinen myymälä sekä useita puukerrostalokohteita ympäri Suomen.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen:

Toivomme sinulla olevan vähintään viiden vuoden kokemusta puurakennesuunnittelusta (myös kokeneemmatkin konkarit ovat tervetulleita) sekä tehtävään soveltuva rakennusalan AMK- tai DI-koulutus. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja viestit sujuvasti ja selkeästi suomen kielellä. Toimit luontevasti osana ryhmää etkä karta itsenäisiä työsuorituksia. Osaat käyttää tämän päivän Office-työkaluja ja AutoCAD-suunnitteluohjelmaa näppärästi. Vertex BD, ArchiCad/ArchiFrame ja Tekla Structures-osaamisesta saa luonnollisesti lisäpisteitä ja eduksi katsotaan myös kokemus työmaalla työskentelystä.

Tärkeintä kuitenkin on, että olet halukas kehittymään, suhtaudut myönteisesti uuden oppimiseen ja olet kiinnostunut ottamaan asioista selvää. Otat vastuun omasta suunnittelutyöstäsi etkä arkaile keksiä uusia tapoja tehdä asioita. Avoin suhtautuminen ja kiinnostus erilaisia rakennesuunnittelun tehtäviä kohtaan auttaa sinua menestymään työssäsi. Olet vahvimmillasi uusien asioiden äärellä ja utelias etsimään ratkaisuja haastaviinkin ongelmiin.

Tunnistatko kuvauksesta itsesi? Saatat olla etsimämme henkilö ja haluaisimme juuri Sinut osaksi ammattitaitoista ja iloista tiimiämme. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Petri Kokkonen, puh. 040 713 3215 etunimi.sukunimi(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 29.11.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Tampere, Kuopio

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter