0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2021-10-04

Liiketoiminta-alue

Talotekniikka

Paikkakunta

Oulu

Rakennusautomaatiosuunnittelija

Haemme Ouluun

RAKENNUSAUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA

Vastuullasi ovat monipuoliset RAU – suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät. Tulet osallistumaan suunnittelu- ja asiantuntijaprojekteihin asiakkaan luottohenkilönä. Toimeksiantomme käsittävät monipuolisia ja monen kokoisia uudis- ja peruskorjaushankkeita (mm. suuret sairaalahankkeet, kauppakeskushankkeet sekä monitoimiareenat ja isot oppilaitokset) sekä erilaisia asiantuntijatehtäviä. Tehtävään valittavan henkilön toimenkuva tarkentuu henkilön kokemuksen ja taustan perusteella.

Sweco tarjoaa mielenkiintoisia projekteja ja asiantuntijatehtäviä paikallisesti, valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti. ”Meillä on nuorekas, avoin ja dynaaminen työyhteisö, jossa asioita tehdään ja koetaan yhdessä.” Tuemme henkilöstön osaamisen kehittämistä tarjoamalla mm. erilaisia kouluttautumis- ja työssäoppimismahdollisuuksia. Tarjoamme nykyaikaiset työskentelyvälineet ja -prosessit, sekä monipuoliset henkilöstöetumme tukevat muun muassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Insinöörin/diplomi-insinöörin tutkintoa
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia projektiryhmän jäsenenä
  • Halua oppia uutta ja kehittyä alan asiantuntijana
  • Aiempi projektipäällikkökokemus sekä RAU -suunnittelu/ urakointikokemus katsotaan eduksi

Arvostamme asiakaslähtöistä työtapaa ja vastuullisuutta. Toimintatapasi on oma-aloitteinen ja yhteistyökykysi ansiosta pystyt viemään asioita sujuvasti eteenpäin hyvässä yhteishengessä. Projektityön luonne huomioon ottaen pystyt löytämään ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin. Työtehtävät räätälöidään mielenkiintosi ja kokemuksesi mukaan.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Komu, puh. 040 023 2157 tai nina.komu@sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 4.10.2021 mennessä. Ole nopea, sillä haastattelut käynnistetään jo hakuaikana!

Paikkakunnat: Oulu