0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20211129

Liiketoiminta-alue

Asiantuntijapalvelut

Paikkakunta

Turku

Swecon korjausrakentamisen asiantuntijoiden osaaminen kattaa kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Vahvuuksiamme ovat taloyhtiöprojektit, sisäilmakonsultointi sekä korjausrakennesuunnittelu.

Rakennustekninen asiantuntija

Haemme Turkuun

RAKENNUSTEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

korjaussuunnittelu-, valvonta- ja laadunvarmistushankkeisiin.

Swecon korjausrakentamisen asiantuntijoiden osaaminen kattaa kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Toteutamme hankkeita sekä julkisille että yksityisille asiakkaille. Työmme kohteina ovat asuinrakennukset, koulut, päiväkodit, toimistorakennukset sekä muut peruskorjattavat kiinteistöt.

Tehtäviesi pääpainona ovat rakenne- ja kosteustekniset asiantuntijatehtävät sekä korjaustarpeeseen ja erilaisiin vaurioselvityksiin liittyvät tutkimustehtävät. Työtä pääset tekemään monipuolisesti sekä työmaa- ja kenttäkohteissamme että myös toimistollamme. Työssäsi voi samanaikaisesti olla puolisen tusinaa isompaa tai pienempää projektia. Teet projekteja kollegoiden ja ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa vastaten projektin teknisestä laadusta.

Tulevassa yksikössäsi on reilut 30 eri alojen osaajaa. Lähimpinä kollegoinasi toimivat Turun oman osaston asiantuntijat ja Turun toimiston muut projektipäälliköt, tutkijat, valvojat korjaussuunnittelijat. Lisäksi työskentelet päivittäin yhteistyössä myös Swecon muiden paikkakuntien asiantuntijoiden kanssa. Yksikössämme on vahva poikkitieteellinen osaaminen. Joukossamme on insinööritieteiden lisäksi eri alojen maistereita, kemistejä, mikrobiologeja ja ympäristötieteilijöitä. Kollegoidesi monipuolinen osaaminen on myös sinun hyödynnettävissäsi.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Toivomme sinulla olevan tehtävään sopiva rakennusalan koulutus (AMK-insinööri, DI tai YAMK- insinööri) sekä aiempaa työkokemusta tehtävistä rakennustekniikan parista. Eduksi katsomme erityisesti aikaisemman osaamisen rakennusfysiikkaan liittyvistä tehtävistä sekä rakenteiden kuntotutkimuksista.

Arvostamme hyviä yhteistyövalmiuksia ja halua oppia uutta, joten tarkempi tehtäväkuva ja kehittymispolku muodostuu tässä monipuolisessa roolissa oman erikoistumisesi ja mielenkiintosi painopisteiden mukaan.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Turun osaston päällikkö Sanna Snell, puh. 040 610 5926, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 29.11.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Turku

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter