0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220516

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Ratasuunnittelijoita trainee -ohjelmaan

Haemme useille paikkakunnille

RATASUUNNITTELIJOITA TRAINEE -OHJELMAAN

Oletko kiinnostunut kestävästä kehityksestä? Toivotko pääseväsi oppimaan suunnitteluperiaatteista, jotka edustavat vihreitä arvoja, sujuvaa joukkoliikennettä ja edistävät Suomen elinvoimaa ja kilpailukykyä? Mikäli vastasit kyllä, olemme Swecon avoimessa ja inspiroivassa työyhteisössä juuri sinua varten!

Haemme nyt uusia kykyjä oppimaan ja kasvamaan työurallaan rauta- ja raitiotiesuunnittelun mielenkiintoisissa ja monipuolisissa projekteissa. Merkittäviä parhaillaan käynnissä olevia raitiotiehankkeitamme ovat muun muassa allianssimuotoiset Tampereen raitiotie, Raide-Jokeri, Kruunusillat ja Kalasatamasta Pasilaan raitiotie. Isoimpia käynnissä olevia rautatiehankkeitamme ovat kolme eri ratasuunnitelmaa Turun tunnin junaan liittyen sekä rakentamissuunnitelmavaiheessa olevat Tampereen henkilöratapiha, Turun ratapiha ja Kupittaa-Turku kaksoisraide ja ST-hankkeena toteutettava Oulaisten ja Haapajärven raakapuukuormauspaikat.

Olemme juuri aloittaneet Swecolla ratasuunnittelun Trainee-ohjelman, jonka myötä laajennamme osaamista meillä työsuhteessa jo olevien kanssa sekä mahdollistamme kaltaistesi uusien suunnittelijoiden mukaan tulon. Voit taustaltasi olla rata- tai infrasuunnittelusta jo kokemusta saanut tai uutta suuntaa urallesi hakeva. Huomioimme osaamis- ja kokemustaustasi ja tuemme urapolkusi ja taitojesi yhä kehittymistä tarjoamalla työsi tueksi myös muita tarpeelliseksi yhdessä katsottuja koulutuksia.

Toimipisteesi sijainti on ensisijaisesti jokin seuraavista paikkakunnista: Helsinki, Tampere, Kouvola, Lahti, Oulu tai Turku. Swecolla on Suomessa toimistoja lähes 30 paikkakunnalla, mikä mahdollistaa toimipisteesi siirtymisen myös toisaalle elämäntilanteen eri muutoksissa tai toiveissasi palata esimerkiksi takaisin kotiseudullesi. Tarjoamme tottakai myös joustavan etätyömahdollisuuden.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Edellytämme sinulta DI- tai AMK-tason koulutusta ja motivoitunutta asennetta

  • ratasuunnittelun Trainee-ohjelmassa ja projektityössä oppimiseen
  • ohjelmistotaitojesi kehittämiseen
  • toisia arvostavaan tiimityöskentelyyn

Aiempi kokemuksesi infran suunnitteluprojekteissa toimimisesta katsotaan eduksesi, mutta ei ole edellytys tehtävässä menestymiselle. Eduksi katsotaan lisäksi aiempi kokemus eri suunnitteluohjelmistojen käytöstä.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Max Lagerström, puh. 050 539 0684, max.lagerstrom@sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 16.5.2022 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Kouvola, Lahti, Oulu, Turku

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 18 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap