0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20211206

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Pääkaupunkiseutu

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Sähkörata- ja vahvavirtasuunnittelija

 

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Kaipaatko urallesi uutta kipinää? Tule osaksi tulevaisuuden tekijöitä ja vahvistamaan sähkötekniikkaryhmäämme. 

Haemme nyt sähköratasuunnittelijaa ja vahvavirtasuunnittelijaa 

Tule mukaan iloiseen ja hyvähenkiseen porukkaan! Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi sähkösuunnittelun ammattilaisena, osana kiskoliikennettä, yli tekniikka-alojen. Swecolla suunnittelet tulevaisuuden kaupunkeja ja yhteiskuntaa innostavassa ja mutkattomassa ilmapiirissä. 

Työskentelemme infra-alueen ja erityisesti kiskoliikenneympäristön sähkölaitteistojen asiantuntijoina ja suunnittelijoina. Toimimme niin suurjännite 110 kV, 25kV, 1500V kuin pienjännitealueella ja suunnittelemme näihin liittyen myös automaatio- ja kaukokäyttöratkaisuja. Sähköratasuunnittelijana puolestaan pääset suunnittelemaan mielenkiintoisia kohteita niin päärataverkolla kuin kaupunkien ytimissä raitiotie- ja pikaraitiotieverkoilla. 

Tämä on mahdollisuus kehittyä yhdessä innostuneiden ja motivoituneiden työkaverien kanssa mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa projekteissa. Jos viestit sujuvasti englanniksi ja/tai ruotsiksi, voit halutessasi päästä mukaan myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviimme. 

Olemme olleet mukana suunnittelemassa Tampereen ratikkaa, jossa ensimmäistä kertaa yli sataan vuoteen Suomessa kehitettiin ja rakennettiin kokonaan uutta raitiotiejärjestelmää. Suunnittelemme myös swecolaisille monella tapaa ainutlaatuisessa projektissa, Raide-Jokerissa. Suunnitteluosaamiseemme luotetaan myös esimerkiksi Turun Tunnin Junaan kytkeytyvissä rautatiehankkeissa. 

Avaimia tehtävässä menestymiseen 

Sinulla on soveltuva sähköalan diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin koulutus. Voit olla alan konkari tai vasta urasi alussa. Arvostamme kokemusta teollisuuden tai infrapuolen sähkö- ja automaatioratkaisuista sekä suunnitteluohjelmistojen käyttöön ja käytön kehittämiseen liittyvää osaamista (CAD). Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajoittain matkustusvalmiutta. 

Lisätiedot ja hakeminen 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Rislakki, puh. 040 5849319, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi ja Jyrki Saarro, puh. 040 8621064, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 6.12.2021 mennessä.  

 

Kampanjassa käytetty kuva: Wille Nyyssönen / Raitiotieallianssi

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter