0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2021-08-16

Liiketoiminta-alue

Teollisuus

Paikkakunta

Kokkola

Sähkösuunnittelija

Haemme Kokkolaan

SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

Sähkösuunnittelijana toimit prosessisähköistyksen, teollisuuden sähkönjakelun ja rakennussähköistyksen toteutussuunnittelutehtävissä. Kokeneena ammattilaisena suoriudut itsenäisistä suunnittelutehtävistä sekä kykenet toimimaan myös osana projektitiimiä. Tarjoamme haasteellisen ja vaihtuvan tehtäväkentän isossa organisaatiossa, hyvän työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi kokemustaustasi mukaan. Työyhteisössä löytyy asiantuntemusta ja osaamista, yhdessä ratkaisemme vaikeankin haasteen.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on alan koulutuksen lisäksi käytännön kokemusta vastaavien tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta. Lisäksi omaat ratkaisulähtöisen asenteen ja olet utelias oppimaan uutta. Asennusvalvontakokemus ja käytännön kielitaito (englanti, ruotsi) katsotaan eduksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Virtanen puh. 040 674 0221, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi. Soittoajat 20.7, 28.7 ja 4.8 kello 12:00 – 15:00. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 16.8.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Kokkola