0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2021-10-04

Liiketoiminta-alue

Talotekniikka

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Sähkösuunnittelija

Haemme

SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

Toimeksiantomme kattavat lähes kaikki rakennustyypit, asuinrakentamisesta kauppakeskuksiin ja päiväkodeista sairaaloihin sekä kouluihin. Osaamistamme tarvitaan myös 20 kV:n kojeistoihin sekä muuntamoihin ja detalji-tason piirikaaviosuunnittelusta laajoihin suunnittelutehtäviin ja myös teollisuusrakennukset on meille tuttuja. Voit työskennellä Vaasan, Seinäjoen, Kokkolan, Pietarsaaren tai Nivalan alueella.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Edellytämme että hakijalla on sähkötekninen koulutus, ins tai DI. Voit olla vastavalmistunut tai omata jo aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelusta. Tehtävä räätälöidään sinulle sopivaksi. Olet ammattitaitoinen ja valmis haasteisiin sekä omaat positiivisen asenteen. Aikaisempi kokemus Autocadin (Magicad) käytöstä ja Pietarsaaressa molempien kotimaisten kielien hallinta katsotaan eduksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Tommy Ollila 044 326 6686 sekä suunnittelupäällikkö Mika Toivoniemi 044 326 6631, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 4.10.2021 mennessä, paikat voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löytyessä.

Paikkakunnat: Vaasa, Seinäjoki, Kokkola, Pietarsaari, Nivala